CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı! ‘O faturaları silin’ dedi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı! ‘O faturaları silin’ dedi!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Depremzedelere dair toplu faturaların silinmesini istedi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımında dikkat çeken ifadelere yer verdi. Kılıçaroğlu, ‘depremden etkilenen vatandaşlara 3 ay kadar ertelemiş oldukları elektrik faturalarını toplu bir şekilde kestiler’ ifadelerine yer vererek, ‘İnsafınız ve insanlığınız bulunmuyor sizin. Allah’tan korun ve o faturaları silin’ dedi. İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dikkatleri üzerine çeken paylaşımı!

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN FATURALARI GÜNDEMDE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımında, depremden etkilenen vatandaşlara 3 ay ertelenen elektrik faturalarının toplu bir şekilde kesilmiş olduğunu ifade ederek konuya dair sert cümleler kurdu. Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi; ‘Depremden etkilenen vatandaşların 3 ay ertelemiş oldukları elektrik faturalarını toplu bir şekilde kestiler. Aralarında 7 bin TL’ye varan rakamlarda fatura yollamış oldukları, yatacak çadır, yemek için ekmek bulmayan, son derece ağır kayıplar yaşamış olan vatandaşlarımız bulunuyor. İnsafınız ve insanlığınız bulunmuyor sizin. Allah’tan korkun ve o faturaları silin’ dedi.

3 AY ERTELENEN FATURALAR TOPLU MU KESİLDİ?

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler toplam 11 il için ağır hasar meydana getirmişti. Depremden etkilenen vatandaşlara kolaylık olması adına birçok önlem, yeni karar ve tedbirler de hayata geçirilmişti. Bunlardan biri de depremden etkilenmiş olana vatandaşların faturalarına dair alınan bir karardı. Deprem bölgesinde vatandaşların elektrik faturaları için 3 ay adar erteleme kararı alınmış olduğu açıklanmıştı. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafınca gelen açıklamaya göre, belirlenmiş olan sürenin dolması sonrasında depremzede vatandaşların elektrik faturasında 3 ay olarak toplu kesim yapıldı.

Sosyal medya hesabı üstünden konuya dair sert eleştirilerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Allah’tan korkulması gerektiğini ve o faturaların silinmesi gerektiğine dair açıklamalarda bulundu. CHP lideri tarafından yapılan bu eleştiri için hükümetten tarafından bir yanıt gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.