Gaziantep'te Bu hastane çileden çıkartıyor... Bitmek bilmeyen çile tedavi olmaya gelen hastalar ile hasta yakınlarını çileden çıkarıyor

Gaziantep Doktor Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesi her türlü imkansızlığa rağmen sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesi'nde bulunan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bulunduğu cadde de trafik çilesi vatandaşı canından bezdirdi...

Gaziantep ve bölgenin sağlık hizmetinin %50'den fazlasını tek başına üstlenen Dr. Eğitim Araştırma Hastanesi sabahları adeta trafik çilesi yaşıyor. Yaşanan trafik çilesinden bezen vatandaşlar, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çağrıda bulunarak sorunun çözümü için adım atılmasını bekliyor.

Otopark sorunu ile ilgili konuşan vatandaşlar, belediye meclisinden geçen çok katlı otoparkın neden yapılmadığını da sorarak, “Burda yaşanan trafik yoğunluğunu azaltacak, insanların çilesine son verecek altarnatif güzergahlarla trafiğe yeni ve kalıcı çözümler üretilmesi şart. Ayrıca bu bölgede yıllar önce belediye meclisinden geçen çok katlı otoparkın halen inşaatının dahi başlamadığı ve bu arsanın arkasında farklı bir fikirlerin mi olduğunu merak ediyoruz. Bir an önce bu belirsizliğe son verilmesi gerekiyor” diyerek çözüm talebinde bulundu.

Hastane imkansızlıklara rağmen hizmet veriyor otopark sorunu çileden çıkarıyor, halen açılması yılan hikayesine dönen şehir hastanesinin açılması sonrasında taşınması planlanan Dr Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma hastanesi mücahitler ek binasının bu kez de bir başka hastanenin ek binası olarak hizmet vermeye devam edecek olması nedeniyle burada yaşanan trafik sorununun yaşanmaması için kalıcı çözüm bulunması için yetkililerin kalıcı çözüm üretmeleri istenmekte.

Gaziantep’te kamu hastanelerinin yarıya yakın yükünü üstlenen Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ana binasının depremde ağır hasar görmesi sonrası boşaltılan ve hizmet verememesinin ardından hizmetini mücahitler ek binasında imkansızlıklara rağmen hizmet vermeye devam eden hastaneye gelen vatandaşlar özellikle sabah mesai başlaması ve poliklinik bitiş saati 16:00’a kadar yaşadıkları trafik çilesini görünce “ Türkiye’nin 6. büyükşehiri bu kadar sahipsiz mi diye" isyan ediyor. Meclisten geçmesine rağmen yapılmayan otopark alanı ile ilgili şok iddialar Bazı vatandaşlar ise belediye meclisinden geçmesine rağmen çok katlı otoparkın neden hala yapılmadığını yada yapılamadığını sordu. Yaşanan trafik çilesine tepki gösteren vatandaşlar, söz konusu otopark alanı için başka planların devreye sokulmak istendiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.