Gazeteci Fatih Portakal’dan Millet İttifakı’na sert eleştiri: Hadi canım sizde!

Gazeteci Fatih Portakal’dan Millet İttifakı’na sert eleştiri: Hadi canım sizde!
İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerden sonra açıklanan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı oldu.

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde, Cumhurbaşkanı adaylarının hiçbiri yüzde elli oranını geçemedi. Hal böyle olunca Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerin sonucuna göre, Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasından sonra herkes muhalefet tarafından gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Vatandaşlar, muhalefetin nasıl bir yol izleyeceğini merak ederken, bir yandan da İBBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşmesinden çıkacak sonuçlar beklenmeye başlandı. Yaşananlara tepki gösteren Gazeteci Fatih Portakal ise Millet İttifakı üyelerini eleştirdi.

YEREL SEÇİMLER GÜNDEME GELDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının arından, CHP tarafında Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığa devam edeceği gündeme geldi. Aynı zamanda, yerel seçimler de siyasetin yeni gündemini oluşturmaya başladı. Muhalefetteki bilinmezlik devam ederken Gazeteci Fatih Portakal, Millet İttifakı’nı eleştiri yağmuruna tuttu. Sözcü TV’de ana haber bültenini sunan Fatih Portakal, sunum tarzı ve açık sözlülüğü ile birçok kişi tarafından izleniyor. Başarılı gazeteci, ana haber bültenini sunarken eleştiri oklarını bu kez Millet İttifakı’na çevirdi.

‘BU KADAR RAHAT MISINIZ YA?’

Sözcü TV’de akşam haberlerini sunarak kariyerine devam eden Fatih Portakal, seçimlerin tamamlanmasının ardında muhalefetin sessiz kalmasına ve Millet İttifakı’nın üyelerine sert tepkiler gösterdi. Gazeteci Fatih Portakal açıklamalarında şu cümleleri kullandı; ‘’Ben sadece bir şey soracağım. Ya arkadaş Millet İttifakı olarak seçimi kaybettiniz. Bunun sorumlusu kim? Sandığa gidip değişim isteyen bizler mi bunu sorumlusu? Sorumluluğu üstünüze alın. Hala daha o koltuklarda oturuyorsunuz. Hala da hiçbir şey olmamış gibi kameraların karışışına geçiyorsunuz, bu kadar rahat mısınız ya? Bu kadar rahat insanların gözlerinin içine baka baka nasıl sorumluluğu almıyorsunuz. İşte bu siyasi hırs. Seçim öncesinde diyorlardı ki; ‘Ülkeye demokrasi getireceğiz.’ Hadi canım siz de. Şimdi bakıyorum halinize. O koltuğu bırakmak istemiyorsunuz. Bir daha ben sizin peşinizden neden geleyim ki? Size neden inanayım ki? Benim gibi insanlar size neden inansın ki?’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.