Kılıçdaroğlu’yla birebir görüşen Mustafa Sarıgül’den 6’lı masa liderlerine eleştiri! ‘Biz oy kazandıramadık’ dedi!

Kılıçdaroğlu’yla birebir görüşen Mustafa Sarıgül’den 6’lı masa liderlerine eleştiri! ‘Biz oy kazandıramadık’ dedi!
TDP lideri Mustafa Sarıgül, ‘Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir görüştüm’ açıklaması yaptı! Mustafa Sarıgül’den 6’lı masa liderlerine dair çok konuşulacak sözler!

Parlamentonun yeni döneminde milletvekili olarak görev yapacaklardan biri, 36 sene sonra CHP’den Meclis’e giren TDP lideri Mustafa Sarıgül. Dün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ifade eden Sarıgül, görüşmeye dair dikkat çeken ayrıntıları açıkladı. Sarıgül ayrıca ‘Kılıçdaroğlu oy kaybetmedi, biz oy kazandıramadık. Bize yazıklar olsun’ diyerek Millet İttifakı liderleri hakkında dikkat çeken bir çıkışa imza attı!

MUSTAFA SARIGÜL, SEÇİM SONRASI KILIÇDAROĞLU’YLA BİR ARAYA GELDİ

Seçim sonrası siyasetin gündeminde bir yandan yeni kabinenin nasıl şekilleneceği en çok merak edilen konular arasında yer alırken öte yandan ise gözler CHP cephesindeki hareketliliğe çevrilmiş durumda. Seçimlerden mağlup çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nasıl bir yol izleyeceğiyle alakalı TDP lideri Mustafa Sarıgül Önümüzdeki sene gerçekleşecek yerel seçimlere dair işaret verdi. Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile dünkü görüşmesinden ayrıntıları açıkladığı canlı yayında ayrıca Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecinde yalnız bırakıldığını savunarak 6’lı masa liderlerine dair eleştiride bulundu.

SARIGÜL, TELEVİZYON KANALINDA SEÇİME DAİR DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Sarıgül bir televizyon kanalına konuk olarak canlı yayında gündemi değerlendiren açıklamalarda bulundu. Sarıgül'ü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; ‘Keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Erzincan'ı nasıl kazandığımızı konuştuk. Morali yerindeydi, eksiklerin hataların nerede yapıldığını gördü. 8 ay sonraki seçimlerde ciddi bir çalışma yapacağı intibası bende meydana geldi. Ben dün sayın Genel Başkanı bir lider olarak gözlemledim. Revizyonda bulunacak kadrolarını planlayacak. Ona göre çalışma gerçekleştirecek. Benim ile yerel yönetimlerde neler yapılması gerektiği konusunda konuşma yaptı. Özellikle seçimlerdeki raporumu istedi ve birebir görüştük.

‘SAYIN GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU BİRAZ YALNIZ BIRAKILDI’

Kemal Kılıçdaroğlu oy kaybetmedi, biz oy kazandıramadık. Bize yazıklar olsun. Ben detaylı anlatmak istemiyorum. 6’lı masadaki liderler bir bir çıkıp niçin gidip miting yapmadılar? Bir tek Meral Hanım dolaştı. Sayın genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu biraz yalnız bırakıldı’ açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.