Ak Parti Gaziantep'e ağabey il başkanı

Ak Parti Gaziantep'e ağabey il başkanı
Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı için partinin ağabey konumunda yer alan Mehmet Erdoğan ismi gündeme geldi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına vekaleten yürüten ve başarıı olan Ertuğrul Teymur’un devam etme ihtimalinin fazla olmasına rağmen tecrübeli ve 5 dönem Ak Parti Gaziantep Milletvekilliği yapan TBMM’de bir çok komisyonda görev alan Mehmet Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Gaziatep İl başkanlığına getirileceği konuşulurken eski milletvekili Erdoğan’ın suskunluğunu koruması da dikkat çekti.

5 DÖNEM AK PARTİ MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTI
Gaziantep eski MÜSİAD Başkanı olduğu dönemde 2004 yılında Şahinbey Belediye Başkanlığını kıl payı kaçıran ve 2007 seçimlerinden buyana Ak Parti Gaziantep Milletvekilliği yapan Mehmet Erdoğan, 3. döneme takıldığı için bu dönem Milletvekili adayı olarak gösterilmedi. Bu nedenle Ak Parti Gaziantep’te en uzun milletvekilliği yapan Erdoğan ünvanını kimseye kaptırmadığı ifade edildi.

PARTİNİN TECRÜBELİ AĞABEYİ
Ak Parti Gaziantep Milletvekilliğini en uzun süre yapan Mehmet Erdoğan’ın Ak Parti içresinde, “Partililer ağabey” diye hitap ederek partinin Gaziantep’te yerel seçimler öncesinde güçlü bir il başkanı olması konusunda görüşünün ağırlık bastığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.