Kara Yolları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere alacağı 3 bin işçi için kura çekim tarihi! İl il kura çekimi!

Kara Yolları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere alacağı 3 bin işçi için kura çekim tarihi! İl il kura çekimi!
Kara Yolları Genel Müdürlüğü için işçi alım kuralları ne zaman ve saat kaçta çekilecek? Kara Yolları Genel Müdürlüğü’nden bünyesinde istihdam etmek üzere 3.000 işçi alımı!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı kura çekiminin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı, başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak edip sorgulanıyor. KGM bünyesinde istihdam etmek üzere 3.000 işçi alımı için kura tarihleri açıklandı. KGM işçi alımı için kuralar ne zaman ve saat kaçta çekilecek? İşte konuya dair detaylar!

PLAKA KODUNA GÖRE KURA ÇEKİLECEK

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı kuralları için geri sayım başlamış durumda. Merkez ve taşra teşkilatında görev yapacak olan 3.000 işçi alımı kura tarihleri, başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. KGM işçi alımı kura çekimi için tarihler kurum tarafınca açıklandı. Bu kapsamda; şehir ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek aday için kura yolu ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programıyla noter huzurunda 30 ve 31 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecek.

Kura sonuçları noter onayından sonra, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alarak yayınlanacak. Kura çekilişi şehirlerin trafik koduna göre sıralı bir şekilde, her bir şehir ve meslek adına ayrı ayrı kesintisiz kayıt altına alınarak gerçekleşecek.

30 MAYIS 2023 GÜNÜ YAPILACAK KURA ÇEKİLİŞİ

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Antalya, Amasya, Ankara, Artvin, aydın, Bilecik, Bitlis, Bingöl, Burdur, Bolu, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Çorum, Çankırı, Diyarbakır, Denizli, Elâzığ, Edirne, Erzurum, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Giresun, Hakkâri Hatay, Mersin, Isparta, İzmir, Kars

31 MAYIS 2023 GÜNÜ YAPILACAK KURA ÇEKİLİŞİ

Konya, Kocaeli, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Kayseri, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, muş, Niğde, Sakarya, Rize, Samsun, Sinop, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, tokat, Şanlıurfa, Tunceli, uşak, Yozgat, Van, Zonguldak, Bayburt, Aksaray, Bartın, Karaman, Ardahan, Şırnak, Karabük, Düzce ve Osmaniye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.