Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fethinin 570. yıldönümü için düzenlenen törende açıklama yaptı! İmamoğlu değişim mesajı verdi!

Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fethinin 570. yıldönümü için düzenlenen törende açıklama yaptı! İmamoğlu değişim mesajı verdi!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından değişim mesajı verildi! İstanbul'un Fethi’nin 570. yıl dönümünde açıklamalar yaptı!

İstanbul'un fethinin 570. Yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından birtakım açıklamalar yapıldı. İmamoğlu, ‘Ben geçmişi temsil etmiyorum, öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde bulunmuyor. Biz o dünyaları artık değiştirmek arzusundayız’ cümlelerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklamanın merak edilen detayları!

MALTEPE’DE DÜZELENEN TÖRENDE AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Maltepe ilçesinde, İstanbul’un fethinin 570. Yıldönümü için düzenlenen programa katılarak konuşma yaptı. Ekrem İmamoğlu, ‘Buraya geldiniz çünkü bu ülkenin tarihine hepiniz saygılısınız ve geleceğine inanıyorsunuz. Umutsuzlukla yüz yüze olmanıza rağmen bu topraklardan her gün umut fışkırabileceğine dair inancınız var. Birini kimi zaman dışarıda tutan, kimi zaman bağırıp çağıran, bölen siyasete rağmen, daha iyi ve daha güçlü bir birlik oluşturmanın mümkün olabileceğine dair inancınız var’ cümlelerini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINA DAİR İFADELER

İmamoğlu, ‘Bundan sonra da yaşayacağımız problemlerin kaynağı olduğu için bu siyaset anlayışına karşı demokratik mücadelemizi de her koşulda sürdüreceğiz, sürdüreceğim. Cumhuriyet yöneticilerin haddini bildiği, her seferinde size hesap verdiği bir rejimin adıdır. Bu prensipleri her daim hatırlatacağız’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sözlerine şu şekilde devam etti; ’28 Mayıs seçim sonuçlarının bizim adımıza beklenmedik bir sonuç olduğu ortada. Bu süreç içerisinde toplumun en büyük arzusunun sandıklara yansımasını sağlayacak bir gönül seferberliğini tam olarak kuramadık. Türkiye toplumunun değişim isteğinin dün akşam gördüğümüz sonuçtan çok daha büyük olduğuna inancımız var.

‘PARTİ VE KİŞİLER OLARAK GERÇEKLE YÜZLEŞECEĞİZ’

Bu ülkedeki değişim iradesini sil baştan inşa etme zorunluluğumuz bulunuyor. Bu ülkede daha iyi bir yaşam, daha adil bir düzen isteyen, pürüzsüz işleyen bir demokrasi isteğinde bulunan kesimlerin mücadelesini özellikle siz sevgili gençler hep beraber inşa etmeliyiz. Bu süreç içinde oluşturulan parti ve kişiler olarak bu gerçek ile yüzleşeceğiz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.