Ümit Özdağ’dan, Erdoğan’ın kazanmasına ‘Pirus zaferi’ benzetmesi! Özdağ’dan dikkatleri üzerine çeken paylaşım!

Ümit Özdağ’dan, Erdoğan’ın kazanmasına ‘Pirus zaferi’ benzetmesi! Özdağ’dan dikkatleri üzerine çeken paylaşım!
2. tur seçimler için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ‘stratejik hata’ eleştirisi yaptı!

Çarşamba günü resmen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini paylaşan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, seçim sonuçlarına dair yaptığı açıklamada verdiği mesajlar ile dikkatleri üzerine çekti. Zafer Parti’sinin üstüne düşeni yaptığını savunan Ümit Özdağ, ‘3.5 gün içerisinde yığınak da yapılan hata ancak bu oranda düzeldi’ açıklamasında bulundu ve ‘stratejik hata’ eleştirisi yaptı! İşte Ümit Özdağ açıklamasının merak edilen detayları!

ÖZDAĞ, KILIÇDAROĞLU’NA DESTEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Seçimlerin 2. turu adına hangi adaya destek olacağı en çok merak edilen siyasilerden biri olan Ümit Özdağ, ‘ Erdoğan kazanmıştır fakat bu bir Pirus zaferidir. Kazanırken mağlup da olmuştur’ mesajını paylaştı. İlk turun sonrasında ATA İttifakı dağılmış, Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ümit Özdağ ise Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemişti. Çarşamba günü Zafer Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi arasında seçimin kazanılması durumuna dair bir protokol imzalanmasına gidilmişti. 2. tur seçim sonuçlarının hemen hemen netlik kazanması ile Ümit Özdağ dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

24 MAYIS GÜNÜ CHP VE ZAFER PARTİSİ PROTOKOL İMZALADI

Sosyal medya hesabı üstünden paylaşımda bulunan Ümit Özdağ, şu ifadelere yer verdi; ‘CHP’den ilk telefon 18 Mayıs günü geldi. İlk ziyaret 19 Mayıs günü gerçekleşti. 2. ziyaret ise 22 Mayıs günü yapıldı. 24 Mayıs günü protokol imzalandı. Zafer partisi için kalan 3.5 gündü. Bu geriye kalan 3.5 gün içinde sığınakta yapılan hata bu oranda düzeldi. Zafer Partisi üstüne düşeni yapmıştır. Fakat stratejide yapılan hata taktik başarılarla düzeltilmiyor. Zafer Partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği mücadelesinde taviz vermeden devam edecek.

‘TÜRK MİLLETİNİN ZAFERİ İÇİN ZAFER PARTİSİNE DAVET EDİYORUM’

Artık ne küresel güçlerin ne Türk siyasetinin unsurlarının yok sayamayacağı bir Zafer Partisi gerçeği bulunuyor. 21 senedir bir mağlubiyetten diğer mağlubiyete sürüklenen tüm yurttaşlarımızı Türk milletinin zaferi adına Zafer Partisine davet etmekteyim’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.