Açıklaması merakla beklenen Kemal Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçti! Kılıçdaroğlu’dan mücadeleye devam çağrısı!

Açıklaması merakla beklenen Kemal Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçti! Kılıçdaroğlu’dan mücadeleye devam çağrısı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonrası ilk defa kameralar karşısına geçti! Kılıçdaroğlu kendi seçmeni için çağrı yaptı!

28 Mayıs seçimleri sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferi ile sonuçlanan seçimin sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun neler söyleyeceği son derece merak ediliyordu. İlerleyen saatlerde Kemal Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçti ve seçmenine çağrıda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklamanın detayları!

25 MİLYONU AŞKIN OY ALDI

Cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimi Erdoğan’a kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı tarafınca aday gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs günü gerçekleşen seçimlerde 25 milyonu geçkin oyun sahibi oldu. Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarına dair ilk konuşmasını gerçekleştirirken; ‘Bana oy veren 25 milyonu geçkin vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istemekteyim’ sözleriyle çağrı yaptı.

‘HER GÜN HER ŞEY İÇİN ZAM GELİRKEN, HALKIMIN DOLABININ BOŞ OLMASINA GÖNLÜM MÜSAADE ETMEDİ’

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının satır başları; ‘Sevgili halkım, hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim, müsaade etmedim. Adaleti olmayan bir düzene karşı susup dilsiz şeytan olamazdı. Milyonlarca göçmenin gelip de sizin 2. sınıf vatandaş olmanıza göz yummam söz konusu olamazdı. Çocukların yatağa aç bir şekilde girmesine, çiftçinin toprağı kümesine izin veremezdim, vermedim. Her gün her şeye zam gelirken benim halkımın dolabının boş olmasına gönlüm razı olmadı.

MİLLET İTTİFAKI EGNEL BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bolluk bereket, huzur içerisinde yaşamaya devam edin diye mücadelede bulundum, bulunmaya da devam edeceğim. Sizlerden bir ricam bulunur. Demokrasi mücadelesini sürmeye olun. Son senelerin en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin tüm imkanları bir siyasi partiye seferber oldu. Bu ahlak ve hukuk dışı baskılara ve yayılmak istenen korku iklimine boyun eğmeden mücadelede bulunan Millet İttifakı’nın sayın genel başkanlarına, teşkilatlarına, seçmenlerin ve sandıklara sahip çıkan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimde halkın otoriter bir yönetimi değiştirme iradesi bütün baskılara rağmen net olarak ortaya çıkmıştır.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.