Muharrem İnce’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajı! İnce, sosyal medya paylaşımında ne dedi?

Muharrem İnce’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajı! İnce, sosyal medya paylaşımında ne dedi?
Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti! Muharrem İnce’nin sosyal medyada yaptığı paylaşımın detayları!

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, memleketin dağ gibi birikmiş problemlerini çözmesinde kolaylıklar diliyorum’ cümlelerine yer verdi. 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimin kazananı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Kazanan belli olduktan sonra kimisi siyasilerden tebrik mesajı geldi. Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’de sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti.

SOSYAL MEDYADAN TEBRİK ETTİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter üstünden, seçim sonrasında paylaşımda bulundu. Muharrem İnce, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesini kutladı. İnce yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; ‘Ülkemize yakışan bir olgunluk ile barış içerisinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

‘MEMLEKETİN DAĞ GİBİ BİRİKMİŞ SORUNLARINI ÇÖZMESİ İÇİN KOLAYLIKLAR’

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı makamına tekrardan seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, Memleketin dağ gibi birikmiş problemlerini çözmesine de kolaylıklar diliyorum. Seçim sonuçlarını dair ayrıntılı değerlendirmeleri önümüzdeki günler içerisinde yapacağım. Şimdilik tüm muhalefeti nerede yanlış yapıyoruz diye kafa yormaya davet etmekteyim’ dedi. 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçiminin, kazananı yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. 14 Mayıs günü gerçekleştirilen seçimlerde hiçbir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması sebebiyle adaylardan en çok oy alanlar için 2. tur kapısı açıldı.

2. TUR SONA ERDİ

Dün Türkiye’deki tüm seçmenler sandık başına giderek, cumhurbaşkanı adayları için oylarını kullandı. Sabah saat 08.00’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00’ı gösterdiği zaman sonlandı. Akşam saat 18.15 sularında ise seçim yasağının kaldırıldığı açıklandı. Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan seçim yasağının kaldırıldığı duyurusu sonrasında, seçim sonuçları ekranlara gelmeye başladı. Açıklanan seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanlığına seçildi. Sonrasında ise birçok siyasiden tebrik mesajları gelmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.