Recep Tayyip Erdoğan’dan bir ilk! Balkon konuşması yerine Külliye konuşması!

Recep Tayyip Erdoğan’dan bir ilk! Balkon konuşması yerine Külliye konuşması!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her seçim sonrası Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı geleneksel balkon konuşmasını bu kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasından satır başları şu şekilde;

Resmi rakam 320 bin kişi şu anda burada. Yolları söylemiyorum. Havalimanından buraya kadar yollar tıklım tıklımdı. 

"BU YOLDA BERABER YÜRÜDÜK"

Sizler Cumhur İttifakı'nı bu yolda yalnız bırakmadınız. Gece gündüz demeden yürüdük ve sizler bu görevi yine bizlere verdiniz. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa etmeye devam ediyoruz. 
Dava ve yol arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla hürmetle selamlıyoruz. Seçimin gayriresmi sonuçlarına göre milletimiz cumhurbaşkanlığı görevini 5 yıllığına bizlere vermiştir. Gerek 14 Mayıs'ta gerek 28 Mayıs'ta tercihini hangi partiden kullanmış olursa olsun yurtiçinde ve yurt dışında iradesine sahip çıkan her vatandaşıma teşekkür ediyorum

Kazanan sadece biz değiliz. Kazanan Türkiye'dir. Kazanan tüm kesimleri ile milletimizin kendisidir. Kazanan demokrasimizdir. Hatırlarsanız biz her fırsatta kazandığımızda ülkemizde kimse kaybetmeyecek demiştik. 

85 milyonun tamamı kazanmıştır. Milletimizin bizlere verdiği sorumululğun gereği olarak kimseye kırgın öfkeli değiliz. Artık seçim dönemine dair tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak milli hedeflerimiz, milli hayallerimiz etrafında bütünleşme vaktidir. Biz bu çağrıyı tüm kalbimizle yapıyoruz. Türkiye'nin gücü 85 milyonun hep beraber olmasından kaynaklanıyordur.

ERDOĞAN'DAN TÜRKİYE YÜZYILI PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Büyük Türkiye Zaferi ile... BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!" dedi. 

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.