Hatay’da korkunç olay güvenlik kameralarına takıldı! Sokak köpeğine cinsel istismarda bulunan şüpheli için gözaltı kararı!

Hatay’da korkunç olay güvenlik kameralarına takıldı! Sokak köpeğine cinsel istismarda bulunan şüpheli için gözaltı kararı!
Hatay’da sokak köpeğine cinsel istismarda bulunan şüpheli gözaltına alındı! Güvenlik kameralarına yansıyan o an sosyal medya gündeminde!

Hatay İskenderun’da güvenlik kamerasına takılan sokak köpeğine cinsel istismar görüntüleri üstüne, polis ekipleri müdahale etmek için harekete geçti. Şüpheli şahıs İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Korkunç olaya dair o görüntüler ise sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. İşte konuya dair detaylar!

HATAY’DA ŞOK EDEN OLAY

Hatay'ın İskenderun ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Gündüz saatlerinde, bir şahıs tarafından sokakta bulunan köpeğe cinsel istismar yapıldığı güvenlik kameraları tarafından ortaya çıktı. Şüpheli şahsın gündüz saatlerinde kaydedilen taciz anına dair görüntüler sosyal medyada kısa sürede hızlı bir şekilde yayıldı. Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleşmiş olan olay sonrası birçok sayıda sosyal medya kullanıcısı olaya dair tepki gösterdi. Birçok sosyal medya kullanıcısı şüphelinin yakalanması adına çağrıda bulundu.

SOSYAL MEDYADA TEKPİYE NEDEN OLDU

Bir sokak köpeği ne yapılan cinsel istismar görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Konuya dair şüpheli şahsın gündüz saatlerinde kaydedilen taciz anına dair görüntüler sosyal medyada kısa sürede hızlı bir şekilde yayıldı. Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleşen korkunç olay sonrası çok sayıda sosyal medya kullanıcısı şüphelinin yakalanması adına çağrı yaptı. Polis ekipleri tarafından sokak hayvanına cinsel istismarda bulunan şüpheli şahıs gözaltına alındı. Konuya dair İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İskenderun İlçesi Numune Mahallesi’nde sokak hayvanına cinsel istismarda bulunmuş olan Y. G 26.05. 2023 tarihinde Gültepe Mahallesi’nde yakalanmış olup gözaltına alınmıştır’ denildi.

POLİS EKİPLERİ GÖZALTINA ALDI

Hatay İskenderun’a gerçekleşen korkunç olay güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Güvenlik kameraları sonrasında, şüpheli şahıs İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. 26 Mayıs 2023 tarihinde gözaltına alınan şahıs hakkında verilecek karar merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepkiye neden olan olay sonrası İl Emniyet ekipleri şahsi yakalamak adına, güvenlik kamerasına takılan görüntüleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.