Ekrem İmamoğlu konuşmasında sığınmacı meselesine değindi! ‘Gerçekten somut sayısı bulunmuyor’ dedi!

Ekrem İmamoğlu konuşmasında sığınmacı meselesine değindi! ‘Gerçekten somut sayısı bulunmuyor’ dedi!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sığınmacılarla alakalı dikkat çeken açıklamalar yaptı! İmamoğlu, ‘Gerçekten somut sayısı bulunmuyor’ dedi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, sığınmacılarla alakalı dikkat çeken ifadeler kullandı. Ekrem İmamoğlu, ‘Bugün hangi şehre gidersek gidelim insanların ilk sıra tehdit olarak gördüğü iş sığınmacı meselesidir. Bu ülkede gerçekten somut sayısı bulunmuyor’ cümlelerine yer verdi. Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklamanın merak edilen detayları!

28 Mayıs günü yapılacak seçimlere az bir zaman kaldı. Siyasiler ise seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında sorulara yanıt verdi. Ekrem İmamoğlu sığınmacılarla alakalı dikkat çeken ifadeler kullanırken aynı zamanda gerçek sayılarının olmadığını ifade etti.

‘EŞİT OLMAYAN KOŞULLARDA DEVAM EDEN SEÇİM KAMPANYASI’

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarında öne çıkan ifadeler; ‘Önce siyasetin atmosferinden bahsetmek gerekiyor. Ne yazık ki son senelerin eşit olmayan koşullarda yürüyen bir seçim atmosferi bulunuyor. Bir iktidarın her imkânı en üst oranda kullandığı, bunu hem ülkenin her yerinde hem de iletişim kanallarında. Düşünsenize hepimizin ödediği vergi, ben 34 senelik bu ülkeye vergi ödeyen bir iş insanıyım.

YENİ PROJELERİN HEPSİNİ ANLATTIK

Biz başından beri ülkenin koşullarını anlatmaya çalıştık. Millet İttifakı iktidara gelir ise neyi ön plana çıkaracak? Büyükşehirde yaptıklarını paylaştık. Sosyal yardımları keser dediler, 5 katını artış yaptık. 6’ya yakın metro açılışı gerçekleştirdik. Yeni projeler başlattık bunları paylaştık. Bunları anlatırken tabii ki Millet İttifakı’nın mutabakat metninden sahaya tüm vaatlerimizi sunduk. İktidar işi tamamen terörist avına çevirdi. Başta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, bana, Meral Hanım ve Mansur beye. Ağza alınmayacak ifadeler ile.

SIĞINMACI MESELESİNİ İNSANLAR TEHDİT OLARAK GÖRÜYOR

Mesela Suriye ile alakalı bir mesele iken artık Afgan konuşuyoruz, başka ülkeler için konuşuyoruz. Bugün hangi şehre gidersek gidelim insanların ilk sıra tehdit olarak gördüğü iş sığınmacı meselesidir. Bu ülkede gerçekten somut sayısı bulunmuyor’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.