Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşı zorda bırakan kira artışlarına dair açıklamada bulundu! ‘Cebri adımlar atma zorunluluğu’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşı zorda bırakan kira artışlarına dair açıklamada bulundu! ‘Cebri adımlar atma zorunluluğu’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kira artış oranlarına dair açıklamada bulundu! Erdoğan, ‘Cebri adımlar atmak zorundayız’ ifadesine yer verdi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi katıldığı canlı yayında kira artışlarına dair açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Cebri adımlar atma zorunluluğu var. Bu konuda Adalet Bakanlığının bu işin üstüne çok sert tedbirler ile gitmesi gerekli’ cümlelerini kullandı. Artan kira fiyatları vatandaşı zor durumda bırakmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kira artışlarına dair açıklamalar geldi!

DEPREM BÖLGESİNDE KONUTLARIN İNŞAASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim için çok az bir zaman kala katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konu başlıklarından biri de kira ve konut fiyatlarıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair şu ifadelere yer verdi; ‘İsterseniz bunu artık seçim sonrası atacağımız adımlara bırakmakta yarar var. Cebri adımlar atma zorunluluğu var. Bu konuda Adalet Bakanlığı'nın bu işin üstüne çok sert tedbirler ile gitmesi gerekli. Konut arzını arttırmak amacıyla kurumlarımız çeşitli destek paketleri paylaşıyor. Deprem bölgesindeki konutları da söylediğim gibi hızlı bir şekilde inşallah sonlandıracağız. Ama fahiş fiyatı asla bunları kurban vermeyeceğiz’ dedi.

DOLARIN 30 TL OLACAĞI İDDİALARI İÇİN YANIT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kılıçdaroğlu seçilmez ise dolar 30 TL olacak?’ iddiaları için neler söylersiniz sorusuna da ‘Açık ve net bir şekilde söylüyorum; bu kriz tellallarının özellikle söylemlerine kimse kulak vermesin. Bu çok çok yanlış bir durum olur. Ve bunun başında da bunun başını çekende Kılıçdaroğlu ile şürekasıdır. Türkiye ekonomisini çökertmek adına yürütülen operasyonları bunlar da alet oluyorlar. Vatandaşımızı algılar ile yönlendirme çabası içindeler. Bunlar daha önce de sözcüsü ondan sonra İYİ Parti’nin bir zamanlar sözde Merkez Bankasının başında bulunan kişi, bunlar otellerde biliyorsunuz IMF temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdiler.

‘IMF’DEN BORÇ ALMA HEVESİMİZ BULUNMUYOR’

Ve bizim içinde IMF’den borç olma yönünde tavsiyede bulundular. Ben o zaman da açıklamalar yaptım. Bizim böyle buralardan borç almak gibi bir hevesimiz bulunmuyor’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.