FLAŞ HABER! Gaziantep FK’ya yönetici şoku! 50 bin dolarlık icra gönderdi

FLAŞ HABER! Gaziantep FK’ya yönetici şoku! 50 bin dolarlık icra gönderdi
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu sezon zor günler geçiren ve 6 Şubat depreminden sonra ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde son yönetimde yer alan bir işadamı kulübe verdiği 50 bin dolar için icra gönderdi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon planları yapılırken en büyük şoku yönetimde yer alan bir işadamının kulübe gönderdiği 50 bin dolarlık icra oldu. Daha önce yönetim kurulu üyeleriyle 100’er bin dolar kulübe para verirken bu işadamının ise 50 bin dolar verdiği öğrenildi. 10 milyon TL’lik alacağını tahsil eden bu yönetici, diğer yönetim kurulu üyelerinin 100 bin dolar, kendisinin de 50 bin dolar verdiği öğrenilirken bu 50 bin dolarını tahsil etmek için kulübe icra gönderdiği ileri sürüldü.

GAZİANTEPSPOR GİBİ Mİ OLUYOR?
Yarım asırlık Gaziantepspor Kulübü yöneticilerin, esnafın ve futbolcuların alacağından dolayı kapısına kilit vurulurken Gaziantep Futbol Kulübü ise aynı yolda ilerliyor. Gaziantep Futbol Kulübü ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirirken bu sezon ligden çekilerek en önemli adımı atmış oldu. Son gelişmede ise bir yöneticinin 50 bin dolarlık alacağı için kulübe gönderdiği icra ise herkesi şok etti.

BORÇLAR TEK TEK ÖDENDİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığını devralan Memik Yılmaz’ın göreve gelmesinden sonra çok sayıda borç kapatıldı. Gaziantep FK’nın ligden çekilmesinden sonra futbolcuların kiralık gitmesi ve kulübün üzerindeki yükün azalması sonrasında borçlar ise tek tek ödendi.

10 MİLYON TL’SİNİ ALDI, 50 BİN DOLARA İCRA GÖNDERDİ
Son yıllarda Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminde yer alan ve son yönetimde ise etkili bir isim olan bu yönetici kulübe verdiği 10 milyon TL’sini tahsil ederken diğer yöneticilerin 100’er bin dolar verdiği ve kendisinin de 50 bin dolar verdiği bu yönetici bu parasını da isterken kulübe icra gönderdiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.