Cumhurbaşkanı Erdoğan, diktatörlük iddiaları için yanıt verdi! Erdoğan’ın sosyal medya paylaşımı gündemde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, diktatörlük iddiaları için yanıt verdi! Erdoğan’ın sosyal medya paylaşımı gündemde!
28 Mayıs seçimi için az bir zaman kalmışken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yabancı basının manşetleri için tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yabancı ülkelerin seçim manşetlerine dair tepki gösterdi. Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında ‘Diktatörlük iddialarının tamamen safsatadan ibaret olduğunu göstermiş olduk. Milletimize dergi kapakları üzerinden ayar verilemeyeceğini göstermiş olduk. Türk Milletinin iradesine zincir vurulamayacağını göstermiş olduk’ cümlelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRK DEMOKRASİSİNİN GÜCÜNE VE YAPILAN ALGI ÇALIŞMALARINA DEĞİNDİ

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçim için sayılı günler kaldı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üstünden paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımda şu ifadeler geçti; ‘Ülkemizin içinde bulunmuş olduğu seçim süreci sayısız hakikatin anlaşılması için vesile oldu. 14 Mayıs günü sandıkta Türk demokrasisinin gücünü ortaya koymakla kalmadık, aynı zamanda ‘algı balonlarının’ sönmesi de şahitlik etmiş olduk. Peki, bunlar neydi?

DİKTATÖRLÜK İDDİASI İÇİN YANIT

Türkiye’ye atılmış olan ‘diktatörlük’ iftiraları olmaktaydı. Kendi ülkelerinde seçmenin yarısını bile sandık başına götüremeyenler tarafınca yürütülmüş olan karalama kampanyalarıydı. Bizlerle alakalı uluslararası basında yapılmış olan sinsi psikolojik hareketler olmaktaydı. Muhalefetin meydan meydan tekrarlamış olduğu yalanlar ile bühtanlardır. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve şürekasının körüklemiş olduğu korku siyaseti olmaktaydı. 14 Mayıs gecesi sandıkta tecelli eden irade ile bütün bunları boşa çıkarmış olduk. Diktatörlük iddialarının tamamen safsatadan ibaret olduğunu göstermiş olduk.

’85 MİLYON HER BERABER BAŞARDIK’

Türk Milletinin iradesine herhangi bir şekilde zincir vurulmayacağını ortaya koyduk. Yalan, iftira ve korku siyaseti ile seçim kazanılmayacağını ortaya koyduk. Nefret söylemleri ile milletin gönlüne girilemeyeceğini ortaya koymuş olduk. Siyasi ikbal uğruna bölücüler ile FETÖ’cüler ile yol yürünemeyeceğini ortaya koyduk. Daha birçok gerçeğin yanı sıra demokrasimizin son 21 senede ulaşmış olduğu olgunluk seviyesini ve milletimizin ferasetini bütün dünyaya yeniden göstermiş olduk. Bunu da hangi siyasi parti için oy verir ise versin 85 milyon hep birlikte başardık’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.