Manisa'da terör örgütü mensuplarına şok baskın: 38 şüpheli gözaltına alındı

Manisa'da terör örgütü mensuplarına şok baskın: 38 şüpheli gözaltına alındı
Manisa'da terör örgütlerinin eylem ve etkinliklerini kırmak amacıyla düzenlenen operasyonlarda 38 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 23'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken 15'inin ise yargılamalarının devam ettiği bildirildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü tarafından terör örgütlerinin, eylem ve etkinliklerini kırmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında, bu yıl içerisinde 34 terör olayı sonuçlandırıldı.

Yapılan 34 operasyonda 38 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınanlardan 23'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, 15'inin ise tutuksuz olarak yargılanmalarının devam ettiği bildirildi.

SON OPERASYONDA PKK PROPAGANDASI YAPANLAR YAKALANDI

PKK/KCK terör örgütü hakkında sosyal medya üzerinden propaganda yapan 11 kişi yakalanarak gözaltına alıdı. Terör amaçlı propaganda vasıtası olarak kullanıldığı değerlendirilen 2 bin 763 sosyal medya hesabı incelenerek suç unsuru bulunan hesaplar hakkında adli işlem başlatıldı.

SALİHLİ'DE İKİ DEAŞ MENSUBU YAKALANDI

Manisa Salihli'de, jandarma ekiplerince terör örgütü DEAŞ'ın hücre evi olduğu belirlenen adrese yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.