İstanbul'da korkutan patlama!

İstanbul'da korkutan patlama!
İstanbul'un Esenler ilçesinde bugün öğle saatlerinde LPG tankı takılan araçta patlama meydana geldi. Yaşanan olayda 5 kişi yaralandı. -

Korkunç olay Esenler ilçesi Turgut Reis Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında bir otomobil tamirhanesinde meydana geldi.

LPG tankı takılan araçlardan birinde nedeni henüz bilinmeyen patlama yaşandı. Yaşanan olay sonrası aktarılan ilk bilgilere göre A.S.T. (71), M.M.T. (31), M.B. (31), Ş.D. (47) ile Y.D. isimli toplam 5 kişi yaralanırken iş yerinde maddi hasar oluştu. Patlamanın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri caddeye gelerek çalışma başlattı. Cadde, ekipler tarafından emniyet şeridine alınarak kapatıldı. Yaşanan patlama anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

“BÜYÜK BİR PATLAMA SESİ DUYDUM”

Yaşanan patlamanın ardından olayı anlatan Serkan Korkmaz, “İş dönüşünde evime geldiğimde büyük bir patlama sesini duydum. Etraf toz duman oldu. İtfaiye ve ambulans ekipleri 10 dakika içerisinde geldiler. Herkes bağırmaya başladı. Bir kablonun temas yapması sonucunda patlama meydana gelmiş. İçeride de 5 kişi yaralanmış. Patlama araçtan meydana gelmiş. Olay sonrası yaralılar içeriden çıkarıldı ve ambulansa bindirildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.