Yıkıyor, tarıyor, toka takıyor... Ne saçı ne de sakalı! Koltuk altlarını yıllardır tıraş etmeyen genç fenomen eleştirilere kulak asmadı

Yıkıyor, tarıyor, toka takıyor... Ne saçı ne de sakalı! Koltuk altlarını yıllardır tıraş etmeyen genç fenomen eleştirilere kulak asmadı
Sosyal medya platformu TikTok'ta birbirinden farklı insanlar görmek mümkün. Bunlardan biri de The Unibrow Girl adıyla anılan sosyal medya kullanıcısı. Kaş, kirpik ve koltuk altı kıllarını almayan The Unibrow Girl, bunlara günlük bakım yaptığını söylüyor.

TikTok'ta The Unibrow Girl adıyla anılan sosyal medya kullanıcısı, kendisini ve 'koltuk altı saç bakımını' gösterdiği görüntüleri yayınladı. 350 binden fazla izlenen videoya ilk önce koltuk altı kıllarını ıslatmak için bir sulama kabı kullanarak başlıyor.

Daha sonra koltuk altlarına sabun sürerek onları durulayıp kuruluyor. Buraya kadar günlük temizleme rutini halinde ilerleyen video saç bakım rutiniyle devam ediyor.

TikToker koltuk altı kıllarına deodorant uygulamadan ve tüyleri yumuşatmak için bir saç fırçası kullanmadan önce saç kurutma makinesi kullanarak fönle kurutuyor.

'NASIL KAŞINMAZ?'

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu doğal süreci desteklese de birçoğu eleştiren yorumlarda bulundu. Takipçileri "Bu çok utanç verici, cidden.", “Nasıl kaşınmaz?”, "Neden ona bir saçmış gibi davranıyor?" yorumlarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.