Metrelerce uzunluktaki timsah sudan çıktı, talihsiz adamın kolunu kopardı...

Metrelerce uzunluktaki timsah sudan çıktı, talihsiz adamın kolunu kopardı...
ABD'nin Florida eyaletinde 23 yaşındaki bir genç, yaklaşık 3,5 metre uzunluğundaki bir timsahın saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan genç, gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen bir kolunu kaybeden genç, "Dünyanın sonu değil" diyerek teselli buldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde arkadaşlarıyla birlikte bir gölün kenarında piknik yapmak isteyen Jordan Rivera isimli bir adam kabusu yaşadı. 23 yaşındaki adam 3.5 metrelik timsahın saldırısı sırasında kendisini korumayı başaramadığını ve çığlık seslerini duyarak çevredekilerin yardıma geldiğini söyledi.

'KOLUMUN EKSİK OLDUĞUNU FARK ETTİM'

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Rivera, “Kesinlikle çok korktum. Sonrasında bir kolumun eksik olduğunu fark ettim. Kelimenin tam anlamıyla çiğnenmiş bir durumdaydı. Bu dünyanın sonu değil. Hala hayattayım” dedi.

'SANIRIM ADRENALİN DEVREYE GİRDİ'

Gölete yakın bir yerde bulunan Manny Hidalgo isimli bir adam çığlık seslerini duyduktan sonra Rivera’ya yardıma gittiğini söyledi. Wink News’e konuşan Hidalgo, “Bağırarak kıyıya doğru yüzüyordu. Önce suya yaklaşmaktan korktum. Bunu nasıl yaptığımdan emin değilim ama onu kurtardım. Sanırım adrenalin devreye girdi. Doğru zamanda doğru yerde olmak en büyük olaydı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.