Sokak ortasında sıra dışı kavga! Boynuna doladığı pitonu kamçı gibi kullandı, kendisine sataşanı onunla dövdü

Sokak ortasında sıra dışı kavga! Boynuna doladığı pitonu kamçı gibi kullandı, kendisine sataşanı onunla dövdü
Kanada'da ilginç bir sokak kavgası yaşandı. Boynunda bir pitonla gezen adam, kendisine sataşan bir kişiyi boynundaki piton yılanıyla dövdü. Seri hareketlerle zavallı hayvancağızı kırbaç gibi kullanan kişi, polisin gelmesiyle durabildi. Olayın görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Kanada’nın Toronto şehrinde kaydedilen görüntülerde iki adamın sokak ortasındaki kavgası dikkatleri çekti. Polis tarafından kimliği Laurenio Avila olarak açıklanan 45 yaşındaki adam çevrede bulunanların polise şikayet etmesi üzerine tutuklandı. Toronto polisi, Dundas Street West ve Manning Avenue bölgesinde insanları pitonla tehdit eden bir adam hakkında bir telefon aldıktan sonra olay yerine geldiklerini söyledi.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Laurenio Avila ve ismi açıklanmayan bir adam arasında sokak ortasında başlayan kavgada Avila, boynundaki pitonu ellerinin arasına alarak hayvanla karşısındaki kişiye vurmaya başladı.

Çevresindekileri pitonla tehdit ettiği ifade edilen Avila, olayın gerçek bir yılanla ilgisi olduğunun doğrulanmasından sonra tutuklandı. Avila silahlı saldırı ve bir hayvana gereksiz yere acı vermekle suçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.