Aslan’ın kafesine selfie çekmek için girdiler! Aslan, 4 yaşındaki çocuğun saçlı derisine saldırdı!

Aslan’ın kafesine selfie çekmek için girdiler! Aslan, 4 yaşındaki çocuğun saçlı derisine saldırdı!
Antalya'da hayvanat bahçesinde şok eden olay! Selfie çekmek için kafese giren aileye aslan tarafından saldırı! İşte dehşet olaya dair detaylar!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde işletmesi kişiye ait hayvanat bahçesinde aslanlar ile selfie yapmak adına kafese giren aileye, aslan saldırıda bulundu. Aslanın pençesi ile vurdu 4 yaşındaki A.A’nın parçalanan saçlı derisi operasyon ile yerine dikildi. İşte korku saçan olayın merak edilen detayları!

ANTALYA’DA ŞOK EDEN OLAY

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, erkek çocukları A.A’yı da yanlarına alan anne D.A ile baba T.A, 13 Mayıs günü işletmesi kişiye ait hayvanat bahçesine ziyarete gitti. Hayvanat bahçesinde vakit geçirmekte olan aile, bir süre kafes içerisinde yatan aslanı izledi. İddiaya göre o sırada kafes yakınında bulunmakta olan A.A’nın amcası, bakıcısı olduğu aslanların saldırgan özellikleri bulunmadığını, öz çekim yapabileceklerini ifade etti. Bunun üzerine aile aslan ile özçekim yapmak için kafese girdi. Ailenin kafesi girmesi ile yattığı yerden hızlı bir şekilde kalkan aslan, A.A’ya saldırıda bulundu.

ÇOCUK, PSİKOLOJİK DESTEK ALACAK

Başına pençe atmış olduğu A.A’nın saçı derisinin büyük bir kısmını koparan aslan, bakıcı olan amca ve çevredekilerin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. A.A ise ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk muayenenin sonrasında kafasında kırık ve beyninde zararı olmadığı tespit edilen A.A’nın ameliyatı için Akdeniz Üniversitesi rektörü profesör doktor Özlenen Özkan'a bilgi aktarıldı. Hastaneye gelen uzman isim, ekibiyle beraber girdi ameliyatta kopan saçlı deriyi yerine dikti. 10 gün hastanede gözlem altında tutulan çocuğun psikolojik travma yaşadığı tespiti yapıldı. Psikolog eşliğinde tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu işlemleri yapılan A.A’nın, bir süre daha psikolojik açıdan takip edileceği paylaşıldı.

UZMAN İSMİN ŞAŞKINLIĞI

Çocuğun tedavisi ile yakın bir şekilde ilgilenen uzman isim, olay günü telefonla aranıp bilgi verildiği zaman, ‘Aslan mı saldırmış?’ diyerek tepki verdiğini açıkladık. Çok şaşırdığını belirten Prof. Dr. Özkan, ‘Aslan nasıl bir çocuğa saldırıda bulunmuş olabilir. Kafasını parçalamış. Saçlı deriyi de büyük oranda hasar vardı’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.