Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz dedi. Görüşmede hangi bakanlıklar gündeme geldi? İşte Ankara kulislerinden son bilgiler...

Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz dedi. Görüşmede hangi bakanlıklar gündeme geldi? İşte Ankara kulislerinden son bilgiler...
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna kısa süre kala Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. halktv.com.tr yazarı Fikret Bila, Ankara'dan son kulis bilgilerini aktardı.

Türkiye pazar günü cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandık başına gidecek. Seçime kısa bir süre kala hareketli günler yaşanıyor. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bugün ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Bu açıklama öncesinde Ümit Özdağ'ın attığı bir tweet ise gündeme bomba gibi düştü. CHP Gençlik Kolları'nın bir videosuna Twitter'da yanıt veren Özdağ, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Bu tweet üzerine Ankara kulisleri hareketlendi.

Gazeteci yazar Fikret Bila, "Özdağ'a bir bakanlık teklif edildi mi" sorusuna yanıt verdi.

"Zafer Partisi'nin üzerinde durduğu 5 bakanlık vardı"
Bila'nın Ankara kulislerinden aktardığı son bilgiler şöyle:

"- Bu tür görüşmelerde bunlar konuşulur ama liderler tarafından açıklanmaz. Ama elbette bir karşılığı olmadan da bir ittifakı desteklemek söz konusu değil. Görüşmelerde konu edilen makamları özetleyeyim. Zafer Partisi'nin üzerinde durduğu 4-5 bakanlık vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.