Millet İttifakı lideri Kılıçdaroğlu’ndan yeni açıklama! Doların 30 TL’ye çıkacağını iddia etti!

Millet İttifakı lideri Kılıçdaroğlu’ndan yeni açıklama! Doların 30 TL’ye çıkacağını iddia etti!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yeni yaptığı açıklama ile gündeme geldi! ‘Bunlar gelir ise dolar 30 TL’ye çıkacak’ dedi! İşte detaylar!

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimleri yaklaşırken sosyal medya hesabından yaptığı sandık çağrılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Kılıçdaroğlu yaptığı son paylaşımda ekonomiye dikkat çekerek birtakım açıklamalarda bulundu. ‘Bunlar gelir ise dolar 30 TL’ye çıkacak. O oyu benim için değil kendin için kullanacaksın’ cümlelerini kullandı! İşte açıklamaya dair merak edilen detaylar!

SOSYAL MEDYADA YENİ AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda daha bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu mesajında ‘Bu bir referandum. Ekonomik yıkımı yaşayan güzel ülkemizi son çıkışta kurtaracak mıyız yoksa uçurumdan aşağıya atacak mıyız? Vatanını seven oy kullanmak için sandığa gelsin’ cümlelerini kullandığı videoda şu açıklamalarda bulundu; ‘Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm ama ekonomi adına karar ver. Bunlar gelir ise dolar 30 TL’ye çıkacak. O oyu benim için değil kendin için kullanacaksın. Vatanını seven sandığa oy kullanmaya gelsin’ dedi.

2. TUR SEÇİMİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimlerde, hiçbir Cumhurbaşkanı adayı gerekli oy oranı olan 50+1 oyun sahibi olamadı. 28 Mayıs 2023 tarihinde seçimlerin 2. turunun yapılmasına karar verildi. 2. tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. 2. tur seçimleri için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olan seçmenler oy kullanmaya başladı. Gelen haberlere göre 28 Mayıs seçimleri için yurt dışı seçmeninden rekor bir sandığa gitme oranı elde edildi. 

SANDIKLARDA DEĞİŞİM OLMADI

28 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde sadece 2 aday yer alacak. Seçmenlerin oy kullandıkları sandık ise aynı kaldı. Seçmen kağıtlarının ise yeniden basılıp dağıtılması gündemde. Seçim için sayılı günler kala adayların seçim mesajları yayınlanmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.