Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ kamera karşısına geçiyor... İşte perde arkası...

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ kamera karşısına geçiyor... İşte perde arkası...
Zafer Partisi, Genel Başkan Ümit Özdağ ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 11.00'de parti genel merkezinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin ortak basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Ortak açıklama yapılacak olması iki liderin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemek konusunda protokolde anlaştığı şeklinde yorumlandı.

Özdağ, yapılan ikili görüşmenin ardından Twitter'da yaptığı paylaşımda "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık" dedi.

'ATA İTTFAKI' DAĞILDI DEMİŞTİ

Özdağ daha önce yaptığı açıklamada 'Ata ittifakı dağılmıştır' demiş, dünkü görüşmede de "göçmen politikası, Türklük tanımı, anayasanın başlangıç maddeleri ve terörle mücadele" konusunda taahhüt içeren protokol metni üzerinde çalışıldığını belirtmiş ve şunları söylemişti:

"Burada da şu anada kadar olumlu gelişen süreci, bu aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bunu başarabilirsek eğer yarın saat 11.00'de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada bir açıklama yapmayı planlıyoruz."

TÜM GÖZLER AÇIKLAMADA

Siyasi arenada tüm gözler Özdağ ve Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklamaya çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.