Christoph Daum'dan iyi haber var!

Christoph Daum'dan iyi haber var!
Ünlü Alman teknik adam Christoph Daum, yoğun bakımda tutulduğu Köln üniversite kliniğinden durumu ile ilgili açıklama yaptı. Daum yaptığı açıklamada sevenlerine iyi haber verdi ve 'İyiye gidiyorum' dedi.

Bir dönem Türkiye'ye Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştıran Alman teknik adam Christoph Daum, yoğun bakıma alındığı Köln'deki üniversite kliniğinden durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

69 yaşondaki teknik adam yakanlandığı akciğer kanseri ve son durumu ile ilgili, "Bugün ikinci kez kemoterapiye başlıyorum. Tüm ilaçları alıyorum ve besleniyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Kemoterapiye rağmen bu hafta sonu tekrar spor yapmak istiyorum. Kötü zamanlar geçirdiğinizde dahi her zaman ayağa kalkmanız, dik durmanız ve geleceği umutla bakmanız önemli." dedi.

Alman medyasında yer alan habere göre, Christoph Daum'un, oğlu Jean-Paul'ün mezuniyet töreni için New York'ta olduğu ve burada nefes darlığı nedeniyle hastaneye yattığı belirtildi. Burada 4 gün geçiren Daum, dostu olan Lufthansa yönetim kurulunun eski üyesi Reiner Calmund'un özel bir uçak ayarlamasıyla Köln'e döndü ve burada yoğun bakıma alındı.

Geçtiğimiz pazartesi gününden bu yana ülkesi Almanya Köln'deki üniversite kliniğinde yatan Daum'un cuma günü hastaneden ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.