Bir gün aralıksız seksin sonu hastanede bitti! Cinsel organını kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı...

Bir gün aralıksız seksin sonu hastanede bitti! Cinsel organını kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı...
İtalya'da yaşayan Alman asıllı bir vatandaş, uyuşturucu maddenin etkisi altında girdiği cinsel ilişkiden tam 24 saat sonra çıkabildi. İsmi açıklanmayan talihsiz adamın yoğun bakıma kaldırıldığı ve cinsel organını kaybetme riski bulunduğu belirtildi. Peki ideal seks süresi ne kadar?

Dünyanın en güzel ülkelerinden İtalya'da yaşayan Alman asıllı bir vatandaşın başına gelenler 'pişmiş bir tavuğun başına gelmez' dedirtti. Tam 1 gün boyunca durmadan seks yapan talihsiz Alman, penisini kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı.

İLİŞKİYE GİRDİ HASTANELİK OLDU

Edinilen bilgiye göre, İtalya’nın Grosseto kentinde ismi açıklanmayan 50 yaşındaki Alman bir adam 24 saat aralıksız bir şekilde cinsel ilişkiye girdikten sonra hastanelik olduğu ifade edildi. Uyuşturucu etkisinde olduğu ifade edilen adam yerel basında yer alan haberlere göre yoğun bakıma alındı.

SEPTİK ŞOK GEÇİRDİ

Hastanede tedavi altına alınan adamın ve eşinin kimliği gizli tutulurken Alman adamın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Alman adam penisinde ve skrotumunda nekroza neden olan septik bir şok geçirdi. Tedavisine büyük bir hızla devam edilen adamın cinsel organının ampute edilme durumunun doğabileceği söylendi.

CİNSEL İLİŞKİDE SÜRE ÖNEMLİ

Seks ilişkide her iki kişi tara içinde oldukça önem taşıyor. Çiftler kendi aralarında bile dürüst bir şekilde cinsel ilişki tercihlerini konuşmaktan çekiniyorlar. Oysa ki mutlu bir birliktelik için çiftlerin birbirinin istek ve arzularına karşı utanmamaları gerekiyor. Yaşanan cinsel sorunlar nedeniyle birçok çift ilişkilerinde sorunlar yaşıyor. Cinsel sorunlar arasında yer alan erken boşalma sorununu yaşıyorsanız utanmayın! Yapılan araştırmalara göre erkeklerin yüzde 30’u erken boşalma sorunu yaşıyor.

PEKİ İDEAL CİNSEL İLİŞKİ NE KADAR SÜRMELİ?

Bilimsel çalışmalar cinsel ilişkinin 7-13 dakika arasında sürdüğünü belirtiyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, iki dakikadan az süren seksin "çok kısa" olduğu kabul edildi ve 15 ila 30 dakikadan fazla süren seks "çok uzun" olarak kabul edildi. Sun Sexpert Georgette Culley şöyle diyor: “Ortalama bir erkeğin orgazm olması beş ila yedi dakika arasında sürerken, ortalama bir kadın 13.-14 dakika.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.