Fenerbahçe'nin güzel voleybolcusu Arina Fedorovtseva öyle bir poz verdi ki, ünlü futbolcunun aklını başından aldı: Profilinde kamp kurdu...

Fenerbahçe'nin güzel voleybolcusu Arina Fedorovtseva öyle bir poz verdi ki, ünlü futbolcunun aklını başından aldı: Profilinde kamp kurdu...
Fenerbahçe'nin sarı meleği 19 yaşındaki Rus voleybolcu Arina Fedorovtseva, sporculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran güzel voleybolcunun son pozuna ünlü bir futbolcunun da kayıtsız kalmadığı görüldü.

Fenerbahçe'nin oyuncularından Arina Fedorovtseva, başarılı sporculuk kariyerinin yanında güzelliğiyle de sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim son yayınladığı sosyal medya gönderisiyle tanınan futbolcunun da dikkatini çekti.

İSTANBUL'A GELDİĞİNDEN BERİ EVLENME TEKLİFİ ALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Daha önce parmağında bulunan alyans sebebiyle gündem olan ve konuyla ilgili açıklama yapan Arina Fedorovtseva şu cümleleri kurmuştu:

"Bana sosyal medyadan sık sık ne kadar güzel olduğumu yazıyorlar, kahve içmeye davet ediyorlar. İstanbul'a geldiğimden bu yana çok sayıda evlenme teklifi aldım. Bu teklifler yüzünden ailemin bana verdiği yüzüğü yüzük parmağıma takmaya başladım''

SON PAYLAŞIMI DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Instagram'da 261 bin takipçisi olan 19 yaşındaki Arina Fedorovtseva, paylaştığı son gönderileriyle dikkatleri tekrar üzerine çekmeyi başardı.

Sosyal medyada sık sık fotoğraf paylaşan genç voleybolcunun son gönderilerine Ümraniyespor'da file bekçisi olan futbolcu da kayıtsız kalamadı.

İşte Arina Fedorovtseva'nın son pozu...

Yıldız voleybolcunun son fotoğrafına Ümraniyespor'un kalecisi Berke Özer'den de beğeni geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.