Gaziantep’te AK Parti’ye katılım!

Gaziantep’te AK Parti’ye katılım!
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ve 28’nci Dönem Milletvekilleri, kent genelinde ilçelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’ye katılan vatandaşların rozetlerini milletvekilleri takıyor.

İYİ Parti’den  AK Parti’ye geçen seçmenlerin rozetlerini  Milletvekili İrfan Çelikaslan tarafından takılırken, CHP, İYİ Parti ve HDP’den AK Partiye geçen Aslan, Yavuz, Erol ve Gökmen ailelerine rozetleri Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından takıldı.

Seçime sayılı günler kala üye sayısını artırmaya devam eden AK Parti  Gaziantep İl Başkanlığı ve Milletvekilleri kentin tüm bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek ‘  Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu anlatmayı sürdürüyor. Birinci turda  Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren Gaziantepli seçmenler, ‘Doğru Zaman Doğru Adam’ diyerek 28 Mayıs’taki ikinci turda da yalnız bırakmayarak desteklerini sürdüreceklerini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.