Sinan Oğan’dan 2. tur paylaşımı! Oğan, destekleyecekleri ismi bugün açıklayacağını söyledi!

Sinan Oğan’dan 2. tur paylaşımı! Oğan, destekleyecekleri ismi bugün açıklayacağını söyledi!
ATA İttifakı lideri Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turuna dair açıklama yaptı! Sinan Oğan, 28 Mayıs günü için hangi adaya destek verecek?

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde destek verecekleri adaya dair paylaşım yaptı. Sinan Oğan, ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu ile alakalı tutumumuz yarın (22 Mayıs günü) saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklamış olacağız’ cümlelerine yer verdi. ATA İttifakı liderinin yapacağı açıklama merakla bekleniyor!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde destekleyecekleri adaya dair paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Sinan Oğan, ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu ile alakalı tutumumuzu yarın (22 Mayıs günü) saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile paylaşacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş olmaktayız. Yarınki (22 Mayıs 2023) görüşmeler ve istişareler de tamamlandığı zaman artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşacağız.

22 MAYIS SAAT GÜNÜ AÇIKLAYACAĞINI BELİRTTİ

Kararımızın herhangi bir saik ile değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarın önemli bir şey olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler içerisinde değil, ilkeler bazında baktığımızda bilinmesini istiyoruz’ cümlelerine yer verdi. ATA İttifakı lideri Sinan Oğan, günün ilerleyen saatlerinde Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için hangi adaya destek olacaklarını açıklayacak. Sinan Oğan tarafından gelen açıklamaya göre bugün saat 17.00’da destek olacakları ismin açıklanması bekleniyor.

AÇIKLAMASI MERAK İÇİNDE BEKLENİYOR

Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimlerde, hiçbir Cumhurbaşkanı adayı gerekli oy oranı olan 50+1 oy oranını sağlayamadı. Bundan dolayı seçimler için 28 Mayıs 2023 tarihinde, 2. tur kapısı açıldı. Bu seçimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek. Ancak ilk turda yüzde 5 oy oranında oyun sahibi olan Sinan Oğan’ın desteğinin hangi aday için olacağı merak ediliyor. Bugün merak edilen bu sorunun yanıtı açıklığa kavuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.