Kahramanmaraş ve Adana’da deprem! Uzman isim Naci Görür, deprem bölgesine dair uyarıda bulundu!

Kahramanmaraş ve Adana’da deprem! Uzman isim Naci Görür, deprem bölgesine dair uyarıda bulundu!
Kahramanmaraş, Adana’da art arda deprem meydana geldi! Uzman isim Naci Görür, konuya dair açıklama yaptı! İşte depremlere dair merak edilenler!

6 Şubat 2023 tarihli depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Aynı şekilde deprem bölgesindeki şehirlerden biri olan Adana’da ise 4.8 ve 4.0 şiddetinde depremler art arda yaşandı. Yaşanan depremler sonrasında Profesör Doktor Naci Görür, dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

KAHRAMANMARAŞ’TA 4.0 ŞİDDETİNDE SARSINTI

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, deprem bölgesinde sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ise Adana ve Kahramanmaraş’ta depremler yaşandı. Kahramanmaraş'ta 4.0 şiddetinde meydana gelen ve Adana’daki peş peşe yaşanan depremlerden sonra sosyal medya üzerinden uzman isim Naci Görür açıklama yaptı. Bölgedeki her deprem sonrasında hemen hemen konuya dair açıklama yaparak bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Naci Görür, bu depremler sonrasında dikkatli olunması gerektiğine dair bilgilendirmede bulundu.

UZMAN İSİM SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Adana'da meydana gelen 4.0 ve 4.8 şiddetindeki 2 depreme ve Kahramanmaraş’ta yaşanan 4.0 şiddetindeki depremin ardından uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, ‘Bu bölge son derece hareketli ve sık sık küçük depremler üretmekte’ açıklaması yaptı. Konuya dair sosyal medya hesabı üzerinden yorumlar yapan uzman isim Naci Görür, şu ifadelere yer verdi; ‘Hacıkodal- Göksün/ Kahramanmaraş yöresinde 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Bu bölgede son derece hareketli ve sık sık küçük depremler meydana geliyor. Birkaç saat önce de aynı bölgede 4.8 şiddetinde deprem yaşanmıştı. Dikkatli olmak lazım’ dedi

DEPREM BÖLGESİNDEKİ SARSINTILARA YENİSİ EKLENDİ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri sonrasında, bölgede sarsıntılar, kimi zaman şiddetli kimi zaman daha az şiddetli olsa da devam ediyor. Şimdi ise Kahramanmaraş ve Adana da deprem olduğu açıklandı. Adana'da peş peşe 2 deprem yaşandığı paylaşıldı. Yaşanan depremlerden sonra Naci Görür, sosyal medya üzeri hesabı üzerinden bilgilendirme açıklamasında bulundu. Yaşanan depremlerde şu an için herhangi bir can kaybı olmadığı biliniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.