İskan sorunu çözülmedi, çocuğu cihaza bağlı yaşayan baba isyan etti

İskan sorunu çözülmedi, çocuğu cihaza bağlı yaşayan baba isyan etti
Zonguldak Ereğli'de 3 yıldır iskan sorunu çözülemeyen binanın elektrikleri kesildi. Duruma tepki gösteren apartman sakini Mehmet Acar, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle zor nefes aldığını ve günde en az iki defa makineye bağlanması gerektiğini ifade etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iskan sorunu çözülemeyen apartmanda yaşayan vatandaşlar mağdur oldu. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri, yaklaşık 3 sene önce taşındıkları apartmanlarının halen iskan sorunu olması sebebiyle elektriğinin kesildiğini söyledi. Müteahhidin kendilerine verdiği hiçbir sözü tutmadığını öne süren vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

4 AİLE SOKAKLARDA

Apartman sakinlerinden Mehmet Acar, çocuklarının rahatsız olduğunu ve günde 2 kez makineye bağlanmaz ise zor nefes aldığını belirterek, “Benim küçük çocuğum var ve günde 2 kez makineye bağlanması lazım ama bağlanmadı. Gördüğünüz gibi 4 aile komple bu saatte sokaklardayız. Kimse aramadı bile. Biz 4 aile yetkili yerlere müracaatımızı yaptık ama hiçbir çözüme ulaşamadık. Muhtarımız araya girdi ama bir sonuca ulaşamadı. Müteahhit bize 'davadan vazgeçerseniz açarım' dedi. Bize dayatılmış bir iddianame var, biz de kabul etmedik, imzalamadık. Bizlere 'imzalayın, davanızı geri çekin' dediler. Yapmadık, imzalamadık diye şu anda sokaklardayız. Apartmanda hamile insanlar var, hasta insanlar var, yazıktır günahtır. Biz bu süreçte yetkililerden yardım bekliyoruz. Eğer ki elektriğimiz açılmazsa bu gece karanlıktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.