Altınordu’dan şok karar: Lütfen siz de hakkınızı helal edin!

Altınordu’dan şok karar: Lütfen siz de hakkınızı helal edin!
Altınordu Kulübü tarafından yapılan açıklama, spor camiasını şaşırttı. Birçok yıldız ismi yetiştiren ve futbol dünyasına kazandıran kulüp, devretme kararı ile gündeme damga vurdu.

Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Mehmet Seyit Özkan tarafından yapılan açıklamalarda, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi yıldızları futbol dünyasına kazandıran ekibe veda duyurusu yapıldı.

Mehmet Seyit Özkan tarafından iletilen mail, herkesi şok etti. Spor Toto 1. Lig’in bitimine bir hafta kala kümede kalma şansını kaybeden Altınordu takımının Başkanı Mehmet Seyit Özkan, kulübü devretme kararı aldığını açıkladı. İç sahada aldığı Erzurumspor yenilgisi ile düşme hattına gerileyen Altınordu, dokuz yıl sonra 2.Lig’e düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Bu gelişmelerin ardından Başkan Mehmet Seyit Özkan, kulüp personellerine ayrılık kararını içeren bir mail attı.

‘HELALLEŞMEK’

Altınordu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan, ‘Helalleşmek’ başlıklı bir mail attı ve kulüp personellerini şaşırttı. Mehmet Seyit Özkan’ın attığı mailde şu ifadeler yer aldı; ‘’Çok sevdiğim ve akraba olarak saydığım Altınordu arkadaşlarım merhaba; yoruldum kelimesi çok yetersiz kalır, ben bittim. Dünya gözüyle hepinizi helalleşmek istiyorum. Kadem tazminatınızı hepinize altı taksitte ödeyeceğim. Kulübü tabii ki birilerine devredeceğim. O birileri kim ise bende bilmiyorum. Bundan sonra sizlerle çalışmak isterse önce sizi davet eder. İşinize gelirse çalışırsınız, gelmezse çalışmazsınız.’’

‘BENDEN YANA HELAL’

Altınordu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan, mailine şu cümleleri ile devam etti; ‘’Benden yana hakkım varsa helaldir. Lütfen sizde hakkınızı helal edin. Dünya hali bu, bana bir şey olursa tazminatınızı yeğenim Kenan Özkan mutlaka zamanında öder. Ben sizi her zaman anılarımdan, ‘Yol arkadaşlarım olan güzel insanlar’ olarak anacağım. Hepinize sağlık ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum.’’ Mehmet Seyit Özkan’ın başında olduğu on bir yılda Altınordu Kulübü, Türk futboluna pek çok oyuncu kazandırmıştır. Bunların başında A Milli Takım forması giyen Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder gibi iki yıldız isim yer alıyor. Altınordu, on bir yıllık süreçte hem kendi yetiştirdiği hem de başka kulüplerden alıp yıldızını parlattığı Berke Özer, Barış Alıcı, Alican Özfesli, Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Ozan Can Oruç, Kerim Alıcı ve Oğulcan Ülgün gibi birçok isimden bonservis geliri de elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.