Mısırlı Golcü İçin Son Çağrı! Galatasaray Mostafa Mohamed’e Kritik Bir Çağrıda Bulundu!

Mısırlı Golcü İçin Son Çağrı! Galatasaray Mostafa Mohamed’e Kritik Bir Çağrıda Bulundu!
Geçtiğimiz gün Nantes’e forma giyen Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, LGBT temalı formayı giymeyi reddetmesi ile gündeme gelmişti. Mısırlı futbolcu formayı giymek istemediği için maç öncesi kesinleşen kadrodan çıkartılmıştı. İşte detaylar...

Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, sezon başında Galatasaray kulübü tarafından Fransız ekip Nantes’e kiralanmıştı. Son olarak Mostafa Mohamed, Nantes ekibi ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelmişti. Mostafa Mohamed, ekibin verdiği formayı, LGBT temalı olduğu gerekçesi ile giymemiş ve son anda kesinleşen kadrodan çıkartılmıştı.

Galatasaray, 2021 yılının şubat ayında kiralık olarak kadrosuna Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed’i dahil etmişti. Ancak, Mısırlı futbolcu bir buçuk yılın ardından geçtiğimiz yaz sarı kırmızı takımdan ayrılmıştı. Futbolcu Mostafa Mohamed, Okan Buruk’un takımın başına geçmesinin ardından da kadroda düşünülmemişti.

YENİ İSİMLER MISIRLI FUTBOLCUYU GÖNDERDİ

Daha önce Zamalek’te forma giyen Mostafa Mohamed, Galatasaray’a büyük umutlar ile transfer edilmişti. Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, sarı kırmızı takıma geldiği gibi Fenerbahçe deplasmanında da tek gölü atan isim olmayı başarmış ve sarı kırmızılı taraftarların gönlünü kazanmayı da başarmıştı. Daha sonra Galatasaray’a gelen Icardi, Seferovic ve Gomis gibi isimler ise Mostafa Mohamed’i unutturmayı başarmıştı.

GALATASARAY MOSTAFA MOHAMED’İ GERİ ÇAĞIRDI

Mostafa Mohamed’in satın alma opsiyonuna sahip olan Nantes, 5 milyon 750 bin euroluk tutarı ödemek durumunda. Bu ödeme için Nantes ekibinin son günü ise 15 Haziran tarihi olarak açıklandı. Bu gelişmelerin yanı sıra, Hürriyet’te yer alan habere göre de Okan Buruk, Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed’i takıma geri çağırdı. Okan Buruk’un talebi ile Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, 2023 – 2024 sezonu için hazırlık kampına da davet edildi. Okan Buruk, Icardi ve Gomis’in takımdan ayrılma ihtimali göz önüne alarak Mostafa Mohamed’i geri çağırdığı düşünülüyor. Mostafa Mohamed, kararını Galatasaray’a dönmekten yana kullanırsa, Nantes ekibinin opsiyonunu kullanmanın bir önemi kalmayacak. Mostafa Mohamed, Nantes ile herhangi bir imza sürecine girmediği taktirde Galatasaray ekibine geri dönebilecek. Okan Buruk’un geri dönme çağrısına 24 yaşındaki Mostafa Mohamed’in nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.