Fenerbahçe Transfer Çalışmalarına Başladı! Sarı Lacivertli Takım Transfer İçin Teklif Sundu!

Fenerbahçe Transfer Çalışmalarına Başladı! Sarı Lacivertli Takım Transfer İçin Teklif Sundu!
Spor Toto Süper Lig’de sona yaklaşıldı. Fenerbahçe, bir sonraki sezon için transfer hazırlıklarına başladı. Sarı lacivertli kulüp özellikle kanat bölgesini güçlendirmek istiyor ve bu doğrultunda transfer çalışmalarına yön veriyor. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig heyecanında artık sona gelindi. Bir sonraki sezonda da yer alacak olan Fenerbahçe ekibi, yeni transferler için çalışmalarına şimdiden başladı. Fenerbahçe kulübü, takımın kanat bölgesinin güçlenmesi adına transfer isimleri üzerinde dikkatli bir çalışma sürdürüyor.

Bu çalışmalar neticesinde Fenerbahçe’nin İngiliz oyuncu ile görüştüğü ve o oyuncu için teklif yaptığı ortaya çıktı. Bir sonraki sezon için transfer çalışmalarına oldukça erken başlayan Fenerbahçe’nin, transfer için şimdiden bir teklif bile verdiği öğrenildi. Sarı lacivertli takım, ekibin kanat bölgesini güçlendirmek adına transfer isimleri üzerinde görüşmeler yapmaya da devam ediyor.

RYAN KENT FENERBAHÇE’YE GELİYOR

Sabah’ın haberine göre Fenerbahçe İngiliz son kanat Ryan Kent ile anlaşamaya vardı. İki aydır Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtilen Ryan Kent, son dört dönemdir İskoçya ekibi olan Rangers’ta forma giyiyordu. İngiliz futbolcunun iki aydı Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu ve Fenerbahçe’nin de Ryan Kent ile anlaşmaya vardığı gündeme geldi. Ryan Kent’in sözleşmesi sezon sonunda forma giydiği takımda sona erecek. Ryan Kent İskoçya takımında 1 milyon euro kazanç elde ediyordu.

FENERBAHÇE’DEN 1.7 MİLYON EURO TEKLİF

İskoç takından 1 milyon euro kazanan Ryan Kent, Fenerbahçe tarafından da ilk olarak aynı ücret ile transfer edilmek istendi. Ancak Fenerbahçe’nin, son alınan ücretten teklif sunmaya başladığı ve Ryan Kent için yapılan teklifin 1.7 milyon euroya kadar çıktığı açıklandı. Ryan Kent’in de İstanbul’da yaşamaya sıcak baktığı ve sözleşmesinin de bu sezon sonunda bitmesi nedeni ile Fenerbahçe tarafından kendisine yapılan 1.7 milyon euroluk teklifi kabul ettiği belirtildi. İki tarafın ön sözleşmeyi imzaladığı ve İngiliz futbolcu ile 3+1 yıllığına anlaşma sağlandığı açıklandı. Anlaşmadaki +1 yıllık süre zarfının da Fenerbahçe kulübünün kararına bağlı olduğunun altı çizildi. Bu durumda da Ryan Kent’in Fenerbahçe forması giyeceği kesinleşmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.