Samsunspor'un Gündemi Değişti! Hüseyin Eroğlu İki Futbolcuyu Da Takımına İstiyor!

Samsunspor'un Gündemi Değişti! Hüseyin Eroğlu İki Futbolcuyu Da Takımına İstiyor!
Süper Lig devam ederken, Samsunspor, Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun’u gündemine aldı. Samsunspor'un teknik direktörü her iki futbolcuyu da takımında görmeyi çok istediğini ifade etti. İşte detaylar...

Süper Lig’in yeni ekibi olan Samsunspor'un gündeminde Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun yer alıyor. Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Mert Hakan Yandaş’ı ve Serdar dursun takımında görmek istediğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin oyuncularına talip olduğunu açıklayan Hüseyin Eroğlu, Serdar Dursun’un farklı bir takımda oynamaya sıcak baktığını belirtti. Samsunspor'un teknik direktörü aynı zamanda Mert Hakan Yandaş’ın durumunun da sezon bittiğinde belli olacağını ifade etti. Samsunspor gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek ve transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bu kapsamda da Karadeniz ekibi Fenerbahçe’nin yıldız oyuncularını takımında görmek istediğini belirtti.

SERDAR DURSUN SAMSUNSPOR’A GEÇEBİLİR

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Samsunspor, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bu kapsamda da Süper Lig’de mücadelesine devam eden Fenerbahçe’den iki yıldız oyuncuyu takımında görmek istediğini açıklayan Hüseyin Eroğlu, Serdar Dursun için farklı bir takımda oynamaya sıcak baktığını da açıklamalarında belirtti. Karadeniz ekibi, transfer konusunda Mert Hakan Yandaş’ıda takımında görmek istediğini açıkladı. Ancak Hüseyin Eroğlu, Mert Hakan Yandaş’ın durumunun sezon sonunda netlik kazanacağını da ifade etti.

SÖZLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun’un Fenerbahçe ile olan sözleşmeleri hala devam ediyor. Ancak, Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun’u takımına almak için tüm şartları zorlayacağını ifade etti. Hüseyin Eroğlu, Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun’un Fenerbahçe’den Samsunspor’a transfer olabilmesi için çalışmalarına şimdiden başladı. Bir sonraki Süper Lig sezonunda mücadele edecek olan Samsunspor, bu mücadelelere kadrosunda Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun’a yer vererek başlamak istiyor. Bu kapsamda da Serdar Dursun’ın transfer konusunda daha olumlu olduğu da gündeme geldi. Ancak, Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe’deki durumunun sezon sonunda belli olacak olması, transfer aşamasının Samsunspor’un istediği yönde ilerlemesini engelleyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.