Gaziantep Polisgücü şampiyonluk için yola çıkıyor

Gaziantep Polisgücü şampiyonluk için yola çıkıyor
Gaziantep’in hokeydeki gururu Polisgücü Spor Kulübü’nde Avrupa ve lig maçları öncesinde hazırlıklar devam ederken A takım ve altyapı oyuncuları bir araya gelerek adeta şampiyonluk için kenetlendiler.

Teknik direktör Yusuf Kasım yönetiminde Avrupa ve Süper Lig açık kalan maçlarının hazırlıklarına devam eden Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımı çalışmalarını aralıksız devam ettirirken altyapı oyuncuları A takım antrenmanını izleyerek ağabey ve ablalarına başarı dileğinde bulundular. Türkiye'de hokeyin gelişmesinde büyük payı bulunan Gaziantep Poligücü Spor kulübü alt yapıya büyük önem verirken bu oyuncular Teknik direktör Yusuf Kasım önderliğindea takım antrenmanını izleyerek Avrupa ve Süper Lig maçları öncesinde başarı dileğinde bulundular. 
Başarılı teknik direktör Yusuf Kasım, 16-20 Mayıs tarihinde Alanya'da oynayacakları Süper Lig maçlarında şampiyonluğu elde edeceklerine inandığını belirterek, "her yıl olduğu gibi bu sezon da Gaziantep Polisgücü Spor kulübü olarak hem bayanlarda hem erkeklerde şampiyonluk istiyoruz. Mehmet Kaplam başkanımızın desteğiyle bu şampiyonluk kupasını Gaziantep'e getirmek istiyoruz. Bu arada Avrupa maçlarında da aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum"dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.