Vali Gül oyunu kullandı ve ‘’ Demokrasi Kazansın’’ dedi

Vali Gül oyunu kullandı ve ‘’ Demokrasi Kazansın’’ dedi
Gaziantep Valisi Davut Gül,Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oyunu kullandı.

Gaziantep Valisi Davut Gül 28.dönem Milletvekiliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için eşi ile Sabahattin Zayin Sosyal Bilimler lisesinde oyunu kullandı.Gaziantep Valisi Gül vatandaşlık görevini yaptığını ve seçimin Türk milletine hayırlı olmasını söyledi.Vali Gül Gaziantep’te seçimlerin sakin ve güvenli olması için her türlü tedbiri aldıklarını sözlerine ekledi.

GAZİANTEP’TE HANGİ BAŞKAN SANDIKLARI TEK TEK GEZİYOR

Gaziantep’in en büyük ilçelerinden biri olan Şehitkamil Belediye Başkanı sabah erken saatlerde kalkarak ilk işi seçim kurulun oy torbalarının dağıtımını takip ettikten sonra şu ana kadar Emine Cuma ortaokulu, Aslı Alevli ilkokulu, Aysen İbrahim Akınal, Karacaoğlan, Mehmet Ali Eruslu, Mehmet Tuncay Aykaç okullarına giderek sandıkları tek tek gezdi.Başkan Fadıloğlu Gaziantep’in her zaman sağduyulu olduğunu ve demokrasinin kazanacağını söyledi.

TAHMAZOĞLU OYUNU NEREDE KULLANDI?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oyunu Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ailesi ile birlikte oyunu kullandı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kendi bölgesinde oyunu kullanarak 14 mayıs seçimlerinin Gaziantep’e hayırlı olmasını diledi. Tahmazoğlu ‘’Oyumuzu kullandık. Milletimizin yarınları için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepimiz oyumuzu kullanmalı ve sandığa sahip çıkmalıyız.Başkan Tahmazoğlu aynı zamanda anneler gününü kutlayarak genellikle kırsal mahallelerdeki annelere hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.