İşler Karıştı! Fenerbahçeli Futbolcunun Menajerinden Transfer Açıklaması...

İşler Karıştı! Fenerbahçeli Futbolcunun Menajerinden Transfer Açıklaması...
Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'nın menajerinden transfer açıklaması geldi. Etkili oyunuyla Süper Lig'de gol krallığının zirvesinde yer alan Enner Valencia'nın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de gelecek sezon şekillenmeye başladı. Sarı-lacivertli ekipte Enner Valencia'nın transfer iddialarına başarılı golcünün menajerinden yanıt geldi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de takımdaki geleceği en çok merak edilen oyuncuların başında gelen Enner Valencia'nın menajeri, "Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda ayrıntılar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var" açıklamalarında bulundu.

MENAJERİ AÇIKLADI

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerden biri olan ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Enner Valencia için Süper Lig'in gol krallığında zirvede bulunan golcünün menajeri Gonzalo Vargas, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sporx'in haberine göre Vargas, Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile sözleşme yenileme seçeneklerinin olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, transfer iddiaları ve yeni sözleşmeye ilişkin yaptığı açıklamada "Seçeneklerimiz arasında Fenerbahçe ile olası bir sözleşme yenileme de var. Enner, İstanbul'da çok şey başardı ve bu nedenle Fenerbahçe ile sözleşme uzatma arzusundayız. Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda ayrıntılar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var" ifadelerini kullandı. Ayrıca Gonzalo Vargas, en iyi kararı vermek için ay sonuna kadar bekleyeceklerini ve masadaki tüm teklifleri değerlendirip Valencia'nın hak ettiği en iyisini seçmek zorunda olduklarını belirtti.

VALENCİA'NIN İSTEDİĞİ MAAŞ ŞAŞIRTTI

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia, Fenerbahçe'den 3 yıllık kontrat istedi. Başarılı golcünün bu talebine karşılık Fenerbahçe ise 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamak istediğini belirtti. Brezilya ve Suudi Arabistan kulüplerinden 3 yıl için 13 milyon euro bedelinde teklifler alan Enner Valencia, Fenerbahçe'den 3 yıl karşılığında 9 milyon euro istedi. Fenerbahçe 33 yaşındaki futbolcunun bu teklifine sıcak bakmıyor. Taraflar ay sonuna kadar görüşmelere devam edecek. Başarılı golcü bu sezon sarı-lacivert formayla 43 maça çıkıp 31 kez fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.