Galatasaray'ın Efsanevi Transfer Listesi! Yıldız İsimler Radara Alındı...

Galatasaray'ın Efsanevi Transfer Listesi! Yıldız İsimler Radara Alındı...
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi olan Galatasaray gelecek sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklara başladı. Sarı-kırmızılı ekipte Icardi ve Rashica'nın takımda kalması planlanırken listede sürpriz isimler göze çarptı. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en yakın adayı Galatasaray geniş bir transfer listesiyle gelecek sezona hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte öncelik Mauro Icardi ile Milot Rashica'nın bonservislerinin alınması olduğu öne çıkarken kadroyu güçlendirmek için ikinci santrafor olarak Lyon'la kontratı sonlanacak olan Moussa Dembele'nin takıma dahil edilmesi ve orta sahaya PSG'den Renato Sanches'in kiralanması hedefleniyor.

GALATASARAY'DA GELECEK SEZON HAZIRLIKLARI

Galatasaray'ın transfer önceliği Icardi ve Rashica'nın bonservislerinin alınması olarak ön plana çıkıyor. Her iki oyuncu için de Galatasaray yönetimi oyuncularla anlaştı. Transferin son gününde kiralık olarak takıma dahil edilen Icardı ve Rashica'nın performanslarından memnun olan teknik heyet, Okan Buruk'un sisteminde başı çeken bu iki yıldızın bonservisinin alınmasını istiyor. 

Icardi ve Rashica'nın yanı sıra kadro değişiminde çok daha fazla değişikliklere gidileceği ön görülüyor. Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek için de takviye yapılmasını ve bu alanda Avrupa çapında bir oyuncu ile anlaşılmasını istiyor. Bu doğrultuda yapılan görüşmeler kapsamında Alex Telles'in ön plana çıktığı belirtiliyor. Galatasaray 30 yaşındaki Brezilyalı futbolu Alex Telles'in satın alma opsiyonuyla birlikte takıma kiralık olarak dahil edilmesinin yollarını arıyor.

Gelecek sezonun yapılanması doğrultusunda takımdan ayrılması beklenen oyuncuların da yavaş yavaş belirlendiği belirtiliyor. Gelecek sezon Galatasaray'da forma giymemesi beklenilen oyuncuların başında Torreira geliyor. İtalyan takımlarının kadroya dahil etmek için mücadele ettiği 27 yaşındaki genç oyuncu için 20 milyon euronun üzerinde bir teklif gelmesi dahilinde anlaşmaya varılacak.

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Torreira'nın yerine ise İdrissa Guaye ile anlaşılması planlanıyor. 33 yaşındaki Senegalli İdrissa Guaye geçen yaz döneminde takıma dahil edilmesi istenmiş ancak Guaye Everton ile sözleşme imzalayınca bu transfer gerçekleşememişti. 33 yaşındaki Senegalli ön libero, son haftalarda bir çıkmaz içerisine giren Everton'un küme düşmesi durumunda kulüp ile yollarını ayıracağını açıkladı. Galatasaray bu sefer oyuncuyu transfer etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.