Cristiano Ronaldo'nun Annesi Ayrılık İddialarına Noktayı Koydu!

Cristiano Ronaldo'nun Annesi Ayrılık İddialarına Noktayı Koydu!
Cristiano Ronaldo ve Georgia Rodriguez arasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Çiftin ayrılık iddialarının yayılmasının üzerine Ronaldo'nun annesinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Kısa bir süre önce Cristiano Ronaldo ile Georgia Rodriguez arasında kavga çıktığı iddia edilmişti. Çiftin ayrılık iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Çıkan iddiaların kısa sürede yayılmasının ardından yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun annesi Maria Dolores Aveiro'dan açıklama geldi.

ANNESİ AÇIKLADI

Cristiano Ronaldo ile Georgia Rodriguez'in ayrılık iddialarına son noktayı Ronaldo'nun annesi Maria Dolores Aveiro koydu. Portekizli dünya yıldızının annesi iddianın yayılması üzerine sessizliğini bozdu. Cristiano Ronaldo'nun annesi Maria Dolores Aveiro, Ronaldo ve Georgia ile ilgili çıkan ayrılık haberlerinin asılsız olduğunu ifade ederek "Tüm çiftler tartışır. Çıkan haberlerin hepsi yalan" dedi.

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgia Rodriguez de bir paylaşımında "Kıskanç söylentiyi uydurur, dedikodu yayar ve aptallar da buna inanır" ifadelerini kullanmıştı.

ALIŞVERİŞ İDDİASI

CMTV tarafından yapılan bir haberde Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez'in zor zamanlar geçirdiği ifadeleri yer aldı. Haberde 7 yıldır birlikte olan ikilinin ayrılacağı iddia edilirken ayrılığın gerçekleşmesi durumunda Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'e 350 milyon euro ödeme yapabileceği belirtildi. Ayrıca haberde Rodriguez'e ödenecek paranın Ronaldo'nun servetinin yüzde 35'ine tekabul ettiği ifade edildi.

Haberde Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'in alışveriş sıklığından rahatsız olduğu yer aldı. Gazeteci Daniel Nascimento tarafından Ronaldo'nun "Georgine gününü hep alışveriş merkezlerinde geçiriyor. Bu yüzden sinir bozucu oluyor. Sürekli harcıyor, harcıyor ve harcıyor, başka bir şey yapmıyor" dediği ortaya çıktı.

Çiftin geçen yıl doğan kızları Bella'yla birlikte 5 yaşında Alana isimli bir kızları daha var. Ayrıca Ronaldo'nun Rodriguez'le sevgili olmadan önce dünyaya gelen 12 yaşında bir oğlu bulunuyor. Bununla birlikte Cristiano Ronaldo'nun taşıyıcı anneden doğan 5 yaşında Eva ve Mateo adında ikizleri var.

GEORGINA'YA YOĞUN TEPKİ

Georgina Rodriguez Suudi Arabistan'da bir anda gündeme düştü. Suudi Arabistan kanunlarına göre evli olmayan kadın ve erkek aynı evde yaşayamaz. Ancak Ronaldo ve Georgina çifti bu kuraldan muaf tutuluyor. Georgina'nın sosyal medyada bikinili fotoğraflarını paylaşması yoğun tepkilerin gelmesine yol açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.