UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde Yarı Final Serisinin İlk Maçları Sona Erdi! İşte Alınan Sonuçlar...

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde Yarı Final Serisinin İlk Maçları Sona Erdi! İşte Alınan Sonuçlar...
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı final heyecanı yaşanıyor. İlk maçlar tamamlandı. İşte alınan sonuçlar..

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında Roma ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf 1-0'lık skorla Roma oldu. Günün bir diğer karşılaşmasında ise Juventus ile Sevilla 1-1 berabere kaldı.

İLK MAÇLAR TAMAMLANDI

Alman ekibi Bayer Leverkusen ile Roma, Roma Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaştı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarının 63'üncü dakikasında Bove'nin attığı golle Roma 1-0 öne geçti ve karşılaşma bu skorla tamamlandı. Milli futbolcumuz Zeki Çelik karşılaşmaya Roma'nın ilk 11'inde başlayarak 90 dakika forma giydi.

Bir diğer yarı final karşılaşmasında ise Sevilla ile Juventus karşı karşıya geldi. İtalyan temsilcisi Juventus, evinde Sevilla'yı konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sevilla, 26'ncı dakikada En Nesyri ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ev sahibi ekip 90+7'nci dakikada Gatti'nin attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı ve maç bu skorla sona erdi. 

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final rövanş maçları 18 Mayıs tarihinde oynanacak.

KONFERANS LİGİ'NDE YARI FİNAL MARATONU

UEFA Konferans Ligi'nde yarı final maratonu başladı. Yarı final ilk maçlarında Basel ile Fiorentina karşı karşıya geldi. Basel rakibini 2-1 yenerken West Ham United da aynı skor ile AZ Alkmaar'ı mağlup etti.

Avrupa futbolunun üç numaralı turnuvasında Fiorentina, Basel'i ağırladı. Ev sahibi ekip ilk yarıyı Cabral'ın 25'inci dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlarken Basel 71'inci dakikada Diouf ile skoru eşitledi. 90+3'üncü dakikada ise Basel Amdouni ile öne geçti ve karşılaşma 2-1 Basel üstünlüğünde sonuçlandı.

West Ham United ise sahasında AZ Alkmaar ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Türk hakem Halil Umut Meler yönetti. Konuk ekip AZ Alkmaar 41'inci dakikada Reijnders ile karşlaşmada 1-0 öne geçti. 67'nci dakikada West Ham United Benrahma'nın penaltı golüyle durumu eşitledi ve 76'ncı dakikada Antonio'nun golüyle karşılaşmayı 2-1 önde tamamladı. Rovanş maçları 18 Mayıs'ta oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.