Fenerbahçe'de Arda Güler Kararını Verdi! Genç Oyuncunun Kararı Yönetime İletildi...

Fenerbahçe'de Arda Güler Kararını Verdi! Genç Oyuncunun Kararı Yönetime İletildi...
Fenerbahçe'de şimdi de Arda Güler'in serbest kalma endişesi patlak verdi. Genç oyuncu kararını verdi.. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesinde yer alan 1500 dakikalık süre barajını geçememesi durumunda 5 milyon euroya serbest kalma hakkı maddesi olay yarattı. Yaşanan krizin ardından genç oyuncu kararını yönetime iletti.

DEV KULÜPLER DEVREDE

Fenerbahçe taraftarı genç yıldızları Arda Güler'i kaybetmekle karşı karşıya. Genç oyuncunun 1500 dakika barajını aşamayarak 5 milyon euroya serbest kalma ihtimali camiaya büyük korku yarattı.  Genç oyuncu son haftalara kadar fazla sahaya çıkamamasına rağmen transfer odağı haline geldi. İngiltere'den Manchester City, Arsenal ve Newcastle'ın yanı sıra İspanya'dan Barcelona, Almanya'dan Dortmund ve Leipzig, İtalya'dan şampiyon Napoli, Hollanda'dan ise Ajax sezon sonu Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç oyuncusunu transfer etmeyi planlıyor. 

Arda Güler'in sözleşmesinde ise korkutan bir madde bulunuyor. Fenerbahçe'nin Giresunspor ile berabere kalması, camianın şampiyonluk umutlarının yitip gitmesine yol açtı. Taraftarı korkutan bir diğer husus ise 18 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler'in sözleşmesinde yer alan bir madde. Genç oyuncu Arda Güler şu anda 1128 dakika sahaya çıktı. Genç oyuncu eğer 1500 dakikayı doldurmazsa 5 milyon euroya serbest kalabilecek. Milli oyuncu için Avrupa devleri şimdiden sıraya girdi.

ARDA GÜLER KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

Yaşanan bu durum üzerine Arda Güler'den rahatlatan bir açıklama geldi. 18 yaşındaki genç oyuncunun yakın çevresine “Benim için 5 milyon Euro’luk maddenin bir önemi yok. Kulübümün menfaatleri dışında bir adım atmam. Yönetimi tatmin etmeyecek, bu kadar düşük bir rakama ayrılmam. Bir takımın beni transfer etmesi için, kulübünü mutlu edecek bir teklif yapması gerekiyor” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetimi, 18 yaşındaki genç yıldız oyuncusu Arda Güler için geçen sezon 3 senelik profesyonel sözleşme imzalamıştı. Milli futbolcu Arda Güler o zaman 18 yaşında olmadığı için kontratın süresi 3 yılı aşamıyordu. Sarı lacivertli yönetim şimdi ise 5 senelik yeni bir sözleşme için genç oyuncu Arda Güler'in ailesiyle görüşmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.