Euroleague'de Final Four Heyecanı! Eşleşmeler Belli Oldu...

Euroleague'de Final Four Heyecanı! Eşleşmeler Belli Oldu...
THY EuroLeague'de Play-Off serilerinin tamamlanmasının ardından Final Four'a kalan takımlar ve eşleşmeler belli oldu. İşte EuroLeague'de Final Four eşleşmeleri.. İşte detaylar...

Avrupa basketbolunun zirve organizasyonu olan THY EuroLeague'de Play-Off serileri tamamlandı. Serilerin tamamlanmasının ardından Final Four'da mücadele edecek takımlar da netlik kazandı. THY EuroLeague'de Monaco, Real Madrid, Barcelona ve Olympiakos Final Four'a kalan takımlar oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe'yi hakem hatalarının gündem olduğu seride 3-2 mağlup eden Olympiakos, yarı finalde Fransız ekibi Monaco ile eşleşti. Avrupa'nın en büyüğünün belli olacağı dörtlü finallerde takımlar Litvanya'nın Kaunas kentinde kozlarını paylaşacak.

FİNAL FOUR EŞLEŞMELERİ

THY EuroLeague'de Play-Off serilerinin ardından Final Four'a kalan takımlar belli oldu. Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan EuroLeague'de Barcelona ve Olympiakos'tan sonra Final Four'a yükselen son iki takım Fransız ekibi Monaco ve İspanyol ekibi Barcelona oldu.

İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i Play-Off serilerinin son maçında 97-86 yenerek 3-2 ile Final Four'a yükselen Monaco, yarı finalde Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle karşılaşacak. Tarihinde ilk kez EuroLeague'de Final Four'a kalan Monaco'da Loyd ve James ön plana çıkan oyuncular arasında yer alıyor.

FİNAL FOUR'DA EL CLASICO

Geçtiğimiz yıl finale kalan İspanyol temsilcisi Real Madrid, Play-Off serisinde Partizan'ı mağlup etmiş ve EuroLeague'de yarı finale yükselmişti. Üçüncü çeyreğin son 3,5 dakikasına 16 sayı geride başlayan Real Madrid, başarılı bir oyun ile geri dönmeyi başardı ve maça tekrardan ortak oldu. İspanyol ekibi seyirci desteğiyle birlikte karşılaşmadan 98-94 galip ayrıldı ve EuroLeague'de tam 30'uncu kez Final Four'a katılma hakkını elde etti.

EuroLeague'de Final Four'a yükselen Real Madrid'de yıldız isim Rodriguez 19 sayı, 6 asist ile serinin beşinci maçında takımına katkı sağlarken, Musa 20 sayı, 6 ribaunt ve Tavares 12 sayı, 7 ribauntla takımına destek çıktı. Real Madrid'e mağlup olan Obradovic'in öğrencilerinde Punter ise 28 sayıyla mağlubiyetin önüne geçemedi. EuroLeague'in 10 şampiyonlukla en başarılı takımı olan Real Madrid, Final Four'un ilk basamağında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. EuroLeague bu sezon bir El Clasico'ya sahne olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.