Gaziantep’in herkesin belinde silah var! Ak Parti-CHP kavgasında silahlar havaya sıkıldı

Gaziantep’in herkesin belinde silah var! Ak Parti-CHP kavgasında silahlar havaya sıkıldı
Son 15 yılda Gaziantep'te silahlanma olayı büyük oranda artarken 24 bin civarında ruhsatlı silah olduğu ileri sürülürken 355 bin dolayında ise ruhsatsız silah olduğu iddia edildi.

Gaziantep’te son 15 yıldan buyana hem ruhsatlı hemde ruhsatsız silah sayısında yükselmeler devam ederken iddialara göre 24 bin dolayında ruhsatlı silah olduğu öğrenilirken son 15 yılda ise Emniyet ve Jandarma’nın yakaladığı ruhsatsız silahında 355 bin dolayında olduğu ileri sürüldü. Bunun yanı sıra CHP-Ak Parti kavgasında silahların havaya sıkılmasından sonra Gaziantep’te herkesin belinde bir silah gerçeği ortaya çıkarken Gaziantep’te ruhsatlı silahları en başta Ticaret, Sanayi ve Borsa meclis üyelerinin yanı sıra cirosu yüksek olan işadamları ve tarımda çiftçilik yapan ve arazisi fazla olanlara ruhsatlı silah verildiği ifade edildi.

AK PARTİ-CHP KAVGASINDA SİLAHLAR PATLADI
Sanko Park önünde CHP’li gençler ile Ak Parti seçim otobüsünde bulunanlar arasındaki sözlü tartışma daha sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Bunun üzerine bir kişi belindeki silahı çekerek havaya ateş ederken Sanko Park’ta bulunanlara panik yaşattı. Buda Gaziantep’te silahlanma tablosunun gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Bu nedenle ruhsatsız silah sayısındaki artışın dikkat çektiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.