Beşiktaş'tan Tam İsabet! Aboubakar ve Colley Fark Yarattı...

Beşiktaş'tan Tam İsabet! Aboubakar ve Colley Fark Yarattı...
Aboubakar ve Colley transferleriyle gücüne güç katan Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması başladı. Siyah beyazlı takımda gelecek sezonun iskeleti oluştu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, devre arasında talep ettiği oyuncuların transfer edilmesiyle birlikte gücüne güç kattı. Siyah beyazlı takımda yeni transferlerin başarılı performansları bu sezonun şampiyonluk yarışına ortak olmalarına ve gelecek yılın planlamasında kadronun şekillenmesine yol açtı. Aboubakar, Omar Colley, Amir Hadziahmetovic ve Onur Bulut transferleriyle gücüne güç katan Beşiktaş'ta Aboubakar son 9 maçta 10 gollük katkı sağladı ve takımda kilit bir rol oynadı. Omar Colley savunmada büyük bir rol üstlenirken Gambiyalı stoper takımın vazgeçilmez oyuncusu haline geldi.

Konyaspor'dan transfer edilen Hadziahmetovic ise orta sahadaki enerjisi ve başarılı defansif özellikleriyle Beşiktaş'ta büyük yankı uyandırdı. Kayserispor'dan transfer edilen Onur Bulut'un da teknik heyetten tam not aldığı aktarıldı. Devre arasında yapılan transferler arasında beklenen performansı gösteremeyen tek isim Alexandru Maxim oldu. Gaziantep FK'den kiralanan Rumen futbolcu 9 maçta forma giyerken henüz gol ve asist katkısı yapamadı. Maxim sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyecek.

BEŞİKTAŞ'TAN 4 TRANSFER HAMLESİ

Gelecek sezon planlamasına başlayan Beşiktaş'ta en az 4 transfer yapılması bekleniyor. Dizinden çapraz bağ ameliyatı geçiren Tayyip Talha'nın 7-8 ay sahalardan uzak kalacak. Sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Tayyip Talha'nın yerine Omar Colley özelliğine sahip sağ stoper transfer edilecek.

Nkoudou'nun yerine ise bir sol kanatın transfer edilmesi planlanıyor. Remond'un sağlık durumuna göre sağ kanadın da kuvvetlendirilmesi hedefleniyor. Ayrıca Beşiktaş'ta 10 numara bölgesine de takviye yapılacağı düşünülüyor.

BIRAKMAM SENİ TÜRKİYE KAMPANYASINDA 20 BİN BİLET

Beşiktaş'ın düzenlediği Bırakmam Seni Türkiyem yardım kampanyası büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş ile Azeri ekibi Sabah FK'nin karşı karşıya geleceği yardım müsabakası Cuma günü Azerbaycan'da oynanacak. Azeri halkı gelirleri deprem bölgesine gönderilecek yardım maçına yoğun bir ilgi gösteriyor. Bırakmam Seni Türkiyem yardım kampanyası kapsamında oynanılacak Sabah FK- Beşiktaş müsabakası için şimdiden 20 bin bilet satıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.