N'Sakala'dan Şok İtiraf! Sosyal Medya Kadro Dışı Bıraktı...

N'Sakala'dan Şok İtiraf! Sosyal Medya Kadro Dışı Bıraktı...
Geçmiğimiz sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılan N'Sakala'dan Beşiktaş itirafı geldi. N'Sakala neden kadro dışı kaldığını açıkladı. İşte detaylar...

Geçen sezon performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı bırakılan N'Sakala, Beşiktaş'ta neden kadro dışı kaldığına ilişkin Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki sol bek halen daha kulüp bulamazken yeniden Türkiye'ye geldi ve Beşiktaş'ta neler yaşadığını aktardı. Tecrübeli oyuncu Beşiktaş'ta kadro dışı kaldıktan sonra birçok kez neden kadro dışı kaldığının cevabını aradığını belirtti. N'Sakala meselenin perde arkasını Tivibuspor'a anlattı...

N'SAKALA'DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Geçen sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılan ve halen daha kulüp arayan N'Sakala, Türkiye'ye gelip Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu kadro dışı kaldığı sürecin oldukça zor geçtiğini ve bu süreçte profesyonel olarak çalışmasının oldukça zor olduğunu belirtti. 6-7 oyuncuyla büyük antrenmanlar yapamayacaklarını belirten N'Sakala, kış döneminde başka bir kulübe gitmesine izin verilmediğini ve pes etmeyerek idmanlarına devam ettiğini ifade etti. Şu anda Fransa'da futbola başladığı kulüpte forma giyen N'Sakala, bu yaz yeni bir kulüple anlaşmak için fırsat beklediğini ifade etti.

KADRO DIŞI KALMASINDA SOSYAL MEDYA FAKTÖRÜ

Beşiktaş'ta göstermiş olduğu düşük performans ve sosyal medyada bir başka kulübün sosyal medya paylaşımlarını beğendiği için kadro dışı kalan N'Sakala, "Çok zordu; çünkü daha önce sosyal hayatımda da profesyonel kariyerimde de böyle bir şey yaşamadım. Milli takımdan yeni dönmüştüm; ama ondan önce, Umut Meraş geldiği zaman bir şeylerin yolunda olmadığını biliyordum. Hepimiz kardeş gibiydik. Bazılarımız yazın bir anda yok oldu" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta kadro dışı kalma nedenlerini açıklayan eski Beşiktaşlı N'Sakala, Ljajic'in bir anda kadro dışı kaldığını belirttikten sonra tüm kulüplerin kendisine neden kadro dışı kaldığını sorduklarını iletti. Kendisine gelen sorulara "Ben bile bilmiyorum" cevabını veren tecrübeli oyuncu N'Sakala, "Bir futbolcu için bunları yaşadıktan sonra ayakta kalmak çok zor. Başlangıçta Trabzonspor ile ilgili bir fotoğrafı beğendiğim için olduğunu söylediler. Bunu ilk kez yapmamıştım. Şampiyonluk sezonunda Trabzonspor’a 2-1 yenildiğimiz maç sonrasında da fotoğraf beğendim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.