İŞTE DETAYLAR! Gaziantep’te korkutan olay! Ak Partili gençler ve CHP'li Gençler birbirine girdi silahlar konuştu! PARTİLERDEN AÇIKLAMA....

İŞTE DETAYLAR! Gaziantep’te korkutan olay! Ak Partili gençler ve CHP'li Gençler birbirine girdi silahlar konuştu! PARTİLERDEN AÇIKLAMA....
Gaziantep'te seçime sayılı günler kala iki siyasi partinin gençleri arasında çıkan kavga yeni bir gerginlik oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre seçim çalışmaları kapsamında SANKO Park önünde CHP’li genç kolları ile AK Partili grup arasında henüz nedeni belli olmayan bir nedenle sopalı arbede çıktı. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur saldırı olayı ile ilgili "Haksız yere saldırıya uğradık. Seçimlerin Demokrasi şöleni şeklinde geçmesini isterken, Mafya vari yöntemlerle olayı provake edenleri şiddetle kınıyoruz. ilerleyen dakikalar içersinde gerekli basın açıklamasını yapacağız" dedi.

HAVAYA UYARI ATEŞİ

AK Parti Gaziantep Gençlik kollarının seçim standına CHP Gaziantep il gençlik kolları üyeleri tarafından saldırıda bulunulduğu iddia edilirken havaya uyarı ateşi edildiği gelen bilgiler arasında yer yalıyor.

CHP GAZİANTEP'TEN AÇIKLAMA

 CHP Gaziantep il Başkanı Neşet Uçar “AK Partli bir grubun resmen tahrik etmeleri ile başlayan ve gençlik kollarımızı tahrik etmeleri ve güvenlik güçlerinin seyirci kalmaları sonucunda parti üyelerimiz den 4 kişi arbede sırasında yaralanmış 25 Aralık devlet hastanesinde tedavi altına alınmışlar. Nasıl oluyor da bizim saldırı yaptığımızı söylüyorlar oysaki 4 partilimiz yaralandı ve şuan tedavi altına alındılar." dedi. Öteyandan CHP Basın ve medyadan sorumlu il başkan yardımcılığı tarafından ise, “Partimizi suçlamaya yönelik yapılan bütün ithamlarda gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır” diye de açıklama yapıldı. Kavga olayı ile ilgili polisin çok yönlü soruşturma başlattığı ve kavgaya karışanlardan bazılarının gözaltına alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.