Orhan Kızılaslan’a Destici’den tam destek

Orhan Kızılaslan’a Destici’den tam destek
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gaziantep'teki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak birinci sıra adayı Gazeteci Orhan Kızılaslan’a destek istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gaziantep'teki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak birinci sıra adayı Gazeteci Orhan Kızılaslan’a destek istedi. Destici, 14 Mayıs Pazar gün yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimi öncesinde Gaziantep’te açılışa katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Büyük Birlik Partisi Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Orhan Kızılaslan’a Gaziantep’in desteğini istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, " Türkiye Afrin'de olduğu gibi, aynı Fırat Kalkanı Harekatı'nı yaptığı bölgelerde olduğu gibi, Zeytin Dalı Harekatı'nda olduğu gibi aynı Barış Pınarı Harekatı'nda olduğu gibi o bölgeleri ABD'nin uşağı, emperyalistlerin maşası PKK, PYD, YPG terör örgütlerinden temizleyecek." dedi.
qDestici, partisinin Gaziantep'teki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Suriye'deki iç savaşın eninde sonunda biteceğini söyledi.
Destici, "Türkiye Afrin'de olduğu gibi, aynı Fırat Kalkanı Harekatı'nı yaptığı bölgelerde olduğu gibi, Zeytin Dalı Harekatı'nda olduğu gibi, aynı Barış Pınarı Harekatı'nda olduğu gibi o bölgeleri ABD'nin uşağı, emperyalistlerin maşası PKK,PYD, YPG terör örgütlerinden temizleyecek. Buraya gelen Suriyeliler de insani ve hukuki statülerle mutlaka ve mutlaka geldikleri topraklara gönderileceklerdir, bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.
Destici, Suriyelileri İslami ve insani hassasiyetleri gözeterek ülkelerine göndereceklerini belirtti.
Farklı uygulamalarla insanları zor durumda bırakmayacaklarını aktaran Destici, şöyle devam etti:
"Stalin'in yaptığı gibi, biliyorsunuz o trenlere doldurmuş. Bugünkü başka bir kafa da otobüslere doldurup ya da 'sürüp ne olurlarsa olsunlar atayım sınırın o tarafına isterse Esad öldürsün, ister PKK öldürsün, ister ABD öldürsün.' Biz bunu yapamayız. Biz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' diyen anlayışın devamıyız. Biz 'yaratılanı severiz yaratandan ötürü' diyen Yunus Emre'nin torunlarıyız. Biz insanız, insan gibi davranmak zorundayız. Biz Müslümanız, Müslüman gibi davranmak zorundayız." (A.A)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.