Son Dakika! Meral Akşener Gaziantep'e neden gelmedi? Miting niçin iptal edildi?

Son Dakika! Meral Akşener Gaziantep'e neden gelmedi? Miting niçin iptal edildi?
İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan Meral Akşener'in Gaziantep mitinginin iptali hakkında açıklamalarda bulundu. Mehmet Başaran, Akşener’in mitingi esnasında gerçekleşebilecek saldırılardan dolayı programının iptal edildiğini açıkladı.

MERAL AKŞENER NEDEN GELMEDİ?
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daha önceden planlanan Gaziantep mitingi son dakikada iptal edildi. Akşener’in Gaziantep mitinginin neden iptal edildiğine dair İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, basın toplantısı düzenleyerek bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yapılan taşlı saldırı Millet İttifakının büyük tepkisini çekmişti. Bundan dolayı bugün Gaziantep'te miting yapması beklenen Meral Akşener'in programının da saldırı gerekçesiyle iptal edildiği öğrenildi. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Meral Akşener miting esnasında gerçekleşecek olan saldırılara karşı Gaziantep programından vazgeçmiştir" dedi.

SEÇİM SONRASI İLK ZİYARET GAZİANTEP'E
Mehmet Başaran, yaptığı açıklamada önümüzdeki seçimlerden hemen sonra İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener'in Gaziantep'e geleceğini ve iptal edilen mitingin telafi edileceğini belirtti.

BAŞARAN: " İYİ PARTİ SEÇİMLERDE SÜPRİZ YAPACAK"
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran teşkilat olarak Gaziantep'te gece gündüz demeden çalıştıklarını ve seçimlerde Gaziantep'te büyük bir sürpriz yapacaklarını belirtti. Başaran ayrıca İYİ Parti hakkında "bir milletvekili bile çıkaramazlar" iddialarına da tepki göstererek, ilk 3 sıradaki milletvekillerinin kesin olarak meclise göndereceklerini belirtti. CUMHUR DÜLEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.